معصومه زمانلو، مدرس علوم قرآنی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، با بیان اینکه مهجوریتزدایی از عرصههای مختلف کلام وحی در گروی حمایت و توجه جدی متولیان و مسئولان کشور به حوزه قرآن است، اظهار کرد: تکریم مقام معلم قرآن در واقع تکریم و پاسداشت ارزشهای قرآنی است.
وی با اشاره به روایتی از حضرت محمد(ص) درخصوص جایگاه ارزشی کسیکه قرآن را به دیگران میآموزد، اضافه کرد: مربیان قرآنی نقش مهمی در شکلگیری و جهت دادن اندیشههای دینی افراد بهخصوص در دوران کودکی و نوجوانی دارند.
جایگاه مؤثر معلم قرآن در استمرار فعالیتهای قرآنی
معاون آموزشی مهد قرآن خوی اضافه کرد: مربی قرآن متعهد و متخصص در حطیه کاری خود میتواند در استمرار و نگهداشت فرد در مسیر فعالیتهای و محافل قرآنی نقش مهمی داشته باشد، از این رو باید مقام معلم قرآن همسنگ مقام معلم در جامعه ارج نهاده شود.
زمانلو اظهار کرد: نامگذاری یک روز از هفته معلم به نام روز معلم قرآن بیانگر نگاه مترقی مسئولان در تکریم جایگاه آموزشدهندگان کلام وحی است که باعث میشود فعالان عرصه آموزش با دلگرمی بیشتری به تلاش در این عرصه اهتمام ورزند.
این مدرس علوم قرآنی با تأکید بر اینکه تکریم ارزشهای قرآنی محدود به یک روز خاص نمیشود بلکه در جامعه دینی که داعیهدار آموزشهای کلام وحی است هر روز باید جلوههای قرآنی نمایان شود، پیشنهاد کرد همانند هفتههای بسیاری که در تقویم ملی کشورمان وجود دارد باید یک هفته نیز به هفته قرآن اختصاص یابد و برنامههای اجرایی در این هفته تنها محمدود به چند دستگاه اجرایی نشود.
زمانلو اظهار کرد: مسئولان و متولیان قرآنی باید از هر فرصت و زمینهای برای اشاعه و ترویج فرهنگ قرآنی استفاده کامل کنند چراکه امروز راهکار اصلی برای مقابله با هجمه فرهنگی دشمن تمسک به سیره قران است و باید نسل امروز را با سلاح قرآن در برابر حملات جنگ نرم تجهیز کنیم.