کد خبر: 1400633
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۱

الگوهای تربیت دینی بومی‌سازی شود

گروه اجتماعی: مدرس دانشگاه پیام‌ نور ارومیه گفت: الگوهای تربیتی با تکیه بر ارزش‌های اخلاقی و آموزه‌های اسلامی باید در جامعه بومی‌سازی شود.

علی مرادی،  مدرس دانشگاه پیام‌ نور ارومیه در گفت‌و‌گو با خبر گزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)از آذربایجان غربی، در رابطه با الگو‌گیری از سیره اسلامی در تربیت فرزندان با اشاره به احادیث و روایاتی از پیامبر اکرم(ص) اظهار کرد: مهم‌ترین نقشی که در تربیت فرزندان وجود دارد نقش والدین برای انتقال عقاید اسلامی و آشنایی با مسائل دینی است.

وی تربیت فرزند را تکلیف الهی والدین دانست و اضافه کرد: یادگیری و تربیت کودک از بدو تولد آغاز می‌شود و این وظیفه مهم بر‌عهده والدین و مراکز آموزشی است که تربیت کودکان را مطابق با شریعت و اسلام انجام دهند.

این استاد دانشگاه با اشاره به جایگاه درک درست و بصیرت فردی از مسائل و مهایت آموزه‌های دینی اظهار کرد: عوامل وراثت، محیط و فرد از عوامل مؤثر در رفتار و الگوگیری در جامعه است که در این بین عامل وراثت گویای نقش ویژه والدین  است.

مرادی اضافه کرد: عامل مهم تعین‌کننده در تربیت دینی خود فرد است که می‌تواند شرایطی را فراهم کند که راه پیشرفت و تعالی برای سایر اعضای جامعه نیز فراهم شود.

وی افزود: در بعد مسائل اخلاقی انسان حتی در محیط خانواده نیز همواره در معرض آسیب است که دین مبین اسلام با ارائه راهکارهای درست راه جلوگیری از این انحرافات را مشخص کرده است.

این مدرس دانشگاه شایع‌ترین سن انحرافات اخلاقی و شخصیتی را دوران بلوغ و نوجوانی دانست و با اشاره به ضرورت برخورد صحیح والدین افزود: داشتن آگاهی والدین از آسیب‌های تربیتی می‌تواند مخاطرات این آسیب‌ها کمتر کند.

captcha