کد خبر: 1400847
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۲:۱۵
معاون توسعه ‌منابع انسانی استاندار آذربایجان شرقی تأکید کرد:

لزوم توجه جدی مسئولان بر شفاف‌سازی خدمات و جلوگیری از فساد در سیستم اداری

گروه اجتماعی: ‌مسئولان باید در راستای مدیریت جهادی بیشترین توجه خود را به‌سوی شفاف‌سازی خدمات اداری و جلوگیری از فساد در سیستم اداری معطوف کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، محمدتقی پاکزاد، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار‌ روز گذشته، 8 اردیبهشت در نشست کمیته تخصصی پژوهش، فناوری و تحول اداری شهرستان مراغه با اشاره به این‌که دولت تدبیر و امید در راستای احقاق حقوق مردم و ارائه خدمات مطلوب به آنان به روی کار آمده است، اظهار کرد: در نظام اداری کشور سیاست‌های کلی از سوی رهبر معظم انقلاب و مدیران ارشد ابلاغ می‌شود و توجه جدی مسئولان در اجرای آن‌ها ضروری است.
وی افزود: در این راستا باید تمام اقدام‌های انجام شده در حوزه خدمتی هر مدیر توسط خود او انجام شود؛ به عبارت دیگر ارزیابی تحول اداری توسط هر مدیر و آسیب‌شناسی آن باعث تقویت نقاط قوت نظام اداری می‌شود.
پاکزاد تأکید کرد: مسئولان باید در راستای مدیریت جهادی بیشترین توجه خود را به‌سوی شفاف‌سازی خدمات اداری و جلوگیری از فساد در سیستم اداری معطوف کنند.

مسئولان، تمام فعالیت‌های خود را در ارائه خدمت به مردم خلاصه کنند

علیرضا مهرآسا، مدیرکل منابع انسانی و تحول اداری استانداری نیز در این نشست گفت: صیانت از حقوق مردم از دیگر ارکان تحول اداری بوده که مسئولان باید در راستای ارتقای سلامت اداری، تمام فعالیت‌های خود را در ارائه خدمت به مردم خلاصه کنند تا در این مسیر، فرایند زاید و چالش‌های پیش‌رو در خدمت‌رسانی برداشته شود.
مهرآسا اظهار کرد: دولت برای پیشبرد تحول اداری در کشور طی سال جاری برنامه مدونی در هشت محور تنظیم و به نهادهای دولتی ابلاغ کرده که تحقق این محورها به‌عنوان یک مطالبه از سوی مسئولان ارشد مطرح است.
وی ادامه داد: نقش و ساختار دولت در برنامه‌های استانی و شهرستانی، تحقق دولت الکترونیک، رقابتی کردن ارائه خدمات عمومی به بخش خصوصی، تقویت علمی و عملی سرمایه‌های انسانی، فناوری‌های مدیریتی، فرهنگ سازمانی، شفاف‌سازی و مقابله با فساد اداری است.
مهرآسا اظهار کرد: در این راستا واگذاری طرح‌ها به بخش خصوصی بر اساس قیمت تمام‌ شده و ادامه کار طبق نظارت و برنامه‌های پیش‌بینی شده با توجه به هزینه، زمان و کیفیت اجرا و بهره‌وری باید مدنظر قرار گیرد.
مدیرکل منابع انسانی و تحول اداری استانداری بیان کرد: دولت تدبیر و امید در زمینه دولت الکترونیک، در سه سطح دستگاه هوشمند، شهر و شهرستان و استان هوشمند در‌خصوص مکانیزه کردن و کاهش روابط چهره به چهره اقدام می‌کند.
وی با اشاره به اینکه سرمایه انسانی به‌عنوان بازوی اجرایی دولت است، گفت: تمام برنامه‌های دولت بر روی نیروی انسانی بدنه دولت بوده و ارائه آموزش‌های لازم به نیروهای سازمانی در جهت خدمات‌دهی به مردم ضروری است.

captcha