کد خبر: 1400898
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۶

نشست «شب‌های شعر رویش» در غرب تهران برگزار می‌شود

خبرنگاران افتخاری/ فهیمه درستکار: رئیس فرهنگسرای رویش از برگزاری نخستین نشست شب‌های شعر رویش در غرب پایتخت در نیمه اردیبهشت‌ماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، قاسم‌زاده، مدیر فرهنگی هنری منطقه 9 با اعلام این خبر گفت: فرهنگسرای رویش در راستای انگیزه‌سازی و ارئه الگوهای مناسب به استعدادهای ادبی جوان منطقه، سلسله جلسات ادبی با عنوان شب‌های شعر رویش را برگزار می‌کند.

وی ادامه داد: نخستین نشست این شب شعر به مناسبت هفته معلم در جوار برج آزادی و در مجتمع فرهنگی هنری ایرانسرا برگزار خواهد شد.

قاسم‌زاده با اشاره به شاعران حاضر در این نشست عنوان کرد: نخستین نشست شب‌های شعر رویش با حضور مسعود میری، رضوان ابوترابی، محمدرضا احمدی، کورس احمدی و ... برگزار می‌شود.

مدیر فرهنگی هنری منطقه 9 با توجه به اجرای این نشست گفت: این نشست نیمه اردیبهشت‌ماه 93 از ساعت 17 الی 19:30 در مجتمع فرهنگی هنری ایرانسرا واقع در ضلع شرقی میدان آزادی، زیر گذر میدان آزادی برگزار خواهد شد.

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 66039873 تماس بگیرند و یا به وب سایت فرهنگسرای رویش به آدرس rouiesh.farhangsara.ir مراجعه کنند.

captcha