کد خبر: 1401017
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۶
مدیرکل ارشاد خراسان جنوبی اظهار کرد:

درک نادرست از سیره نبوی؛ مهم‌ترین عامل غفلت از مبانی اصیل دینی

گروه اجتماعی: محمد مطهری‌فر با تأکید بر التزام عملی به احکام دین و ترویج فرهنگ دینی به‌ویژه مباحث و مفاهیم قرآن کریم، اظهار کرد: نداشتن درک صحیح از سیره نبوی، مهم‌ترین عامل غفلت از مبانی اصیل دینی است.


محمد مطهری‌فر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: نداشتن درک صحیح از سیره نبوی، غفلت و جهل، عدم تفکر و تهاجم فرهنگی دشمن از مهم‌ترین عوامل فاصله‌گرفتن از فرهنگ اصیل قرآنی و روی آوردن به فرهنگ عوامانه که صرفاً ظاهری دینی دارد، است.



وی اظهار کرد: گرایش طبیعی انسان‌ها به‌ رهایی از قید و بند، از بین رفتن قبح‌ها، محدودیت‌های اعمال شده از سوی خانواده‌ها، عدم توجه به نیاز جوانان و نداشتن پاسخ صحیح و قانع‌کننده برای شبهات از عوامل فاصله‌گرفتن از فرهنگ قرآنی می‌شود.



مدیرکل ارشاد خراسان جنوبی بیان کرد: امروزه بشر به‌خاطر مشغله‌های دنیوی و مادی از دریافت صحیح دین عاجز است و غافل از درک اینکه دین غذای روح، فکر بوده و به عبارتی ذهن و خرد انسان را تغذیه و تقویت می‌کند.



دین تنها سلسله عبادات روزمره نیست



مطهری‌فر با اشاره به اینکه دین تنها سلسله عبادات روزمره نیست بلکه سعادت بشری در آموزه‌های قرآن و دین نمود پیدا می‌کند، اظهار کرد: دشمن می‌کوشد تا با فرهنگ‌های متنوع میان مردم رخنه کرده و از اختلاف به‌وجود آمده به نفع خود بهره‌برداری کند.



وی تأکید کرد: گفت: باید دین را همان‌گونه که هست یعنی به‌صورت زیبا، سهل، مطابق با فطرت معرفی شود زیرا بر اساس آیات قرآن‌ کریم خداوند هیچ‌گونه سختی در دین قرار نداده است.



مدیرکل ارشاد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه متأسفانه مفهوم سخت‌گیری در اسلام نامفهوم فهمیده می‌شود، اظهار کرد: در حالی‌که در دین، خشونت علیه کفار بیان شده نه برای مسلمانان و در آیه 29 سوره فتح می‌فرماید: «مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَ الَّذینَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْکُفَّارِ رُحَماءُ بَیْنَهُمْ؛ محمّد فرستاده خداست، و کسانی که همراه اویند در برابر کفّار نیرومند و سرسخت و در میان خودشان مهربانند».



سعادت بشری در آموزه‌های قرآن و دین نمود پیدا می‌کند



مطهری‌فر بیان کرد: برای ارائه چهره مثبت از دین می‌توان به محبت خداوند به بندگان، ارتباط محبت‌آمیز پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) با مردم و لزوم ارتباط محبت‌آمیز احاد جامعه با یکدیگر و ضرورت توجه به زیبایی‌های دین اشاره کرد.



وی یادآور شد: خداوند به حضرت داوود(ع) فرمود است: به بندگانم بگو که من دوست کسی هستم که مرا دوست بدارد و هم‌نشین کسی هستم که همنشین من باشد و مونس کسی هستم که با یاد من مأنوس باشد و همراه کسی هستم که همراه من باشد و کسی را انتخاب می‌کنم که مرا انتخاب نماید، که این نشان محبت خدا به بندگان است.



مدیرکل ارشاد خراسان جنوبی عنوان کرد: مدیریت مسائل فرهنگی، ترویج فرهنگ دینی به‌ویژه مباحث و مفاهیم قرآن کریم و رجوع به آموزه‌های دینی بر اساس سنت و سیره نبوب و التزام عملی به احکام دین که توجه به همه این امور سعادت ابدی بشر را به‌همراه دارد، از مهم‌ترین نیازهای فرهنگی استان محسوب می‌شود.

captcha