کد خبر: 1401438
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۳

ماه رجب مقدمه خودسازی برای حضور در ضیافت الهی رمضان است

گروه اجتماعی: مدرس حوزه علمیه، ماه رجب را ماه دعا، استغفار، توبه و نیایش دانست و گفت: ماه رجب مقدمه خودسازی برای حضور در ضیافت الهی ماه مبارک رمضان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمی، مدرس حوزه علمیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، ضمن تبریک فرا رسیدن ماه رجب، این ماه را ماه دعا، استغفار، توبه و نیایش دانست و اظهار کرد: ماه رجب مقدمه خودسازی برای حضور در ضیافت الهی ماه مبارک رمضان است.

وی افزود: در بهشت نهری قرار دارد به نام رجب و طبق روایت پیامبر اکرم(ص) آبش از برف سفیدتر و از عسل شیرین‌‌تر است و هر شخصی یک روز از ماه رجب روزه بگیرد، از آن می‌آشامد؛ لذا رجبیون باید از فرصت‌های نورانی این ماه استفاده کنند و از میلاد امام محمد باقر(ع) که روز اول این ماه است تا ولادت حضرت علی(ع) و عید مبعث که در این ماه قرار دارد، بهره گیرند.

مدرس حوزه علمیه بیان کرد: رجب ماه کرامت، عبادت و فرصت خوبی برای قرب به پروردگار عالم است، همه مؤمنان باید تلاش کنند تا از این ماه با عظمت بیشترین بهره را ببرند و با آمادگی کافی وارد ماه شعبان و رمضان شوند؛ باید لحظه لحظه این ماه شریف را قدر بدانیم و با انجام اعمال واجب و مستحبی رضایت الهی را کسب کنیم.

حجت‌الاسلام رحیمی درباره فضیلت ماه رجب، گفت: ماه رجب ماه بزرگ و مبارکی است و خدا در این ماه رحمت خودش را به مردم مانند باران سرازیر می‌کند و اگر مردم بهشت می‌خواهند در پرتوی آمرزش در این ماه است؛ ماه رجب ماه استغفار از گناهان است و غسل، روزه گرفتن، استغفار، صدقه دادن، زیارت امام حسین(ع) و... از افضل اعمال این ماه است.

اولین شب جمعه ماه رجب لیلةالرغائب است

وی با اشاره به اینکه اولین شب جمعه ماه رجب لیلةالرغائب است، عنوان کرد: روزه روز منتهی به این شب ثواب فراوان دارد و روایت شده است که فرشتگان الهی در این شب به زمین نازل می‌شوند و از آن به‌عنوان شب آرزوها یاد می‌شود و عبادت و طاعت خداوند در این شب بسیار توصیه شده است.

این کارشناس دینی با بیان اینکه ماه رجب زندگی و تولدی دوباره را به عاشقان نوید می‌دهد، متذکر شد: ماه رجب سراسر نور و فضیلت است و هر انسانی که بتواند از برکات این ماه عظیم به قدر توان و ظرفیت وجودی خود استفاده کند در واقع روح و روان خود را آماده میزبانی از ضیافت الهی کرده است و توانسته زنگار دل را از پلیدی‌ها و ناپاکی‌ها بشوید و صفای خاصی به آن دهد.

captcha