کد خبر: 1401525
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴

تفکر بسیجی؛ زمینه‌ساز تحقق مدیریت جهادی

گروه اجتماعی: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان گفت: تفکر بسیجی موجب عزم ملی و همبستگی اجتماعی می‌شود و زمینه تحقق مدیریت جهادی را در دو حوزه اقتصاد و فرهنگ فراهم می‌سازد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، قنبر موسی‌نژاد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان نهم اردیبهشت در نشست هم‌اندیشی بسیج که با حضور رئیس بسیج کارمندان استان که در کمیته امداد در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: امسال سال فرهنگ و اقتصاد به تعبیر رهبری است و تحقق اقتصاد و فرهنگ باید با عزم ملی و مدیریت جهادی صورت بگیرد.

وی با اشاره به اینکه تحقق نام امسال نیازمند ترویج تفکر بسیجی است و باید در این راستا برنامه‌ریزی‌های ویژه‌ای انجام گیرد، افزود: اگر تفکر بسیجی بر خانواده، سازمان و جامعه‌ای حاکم شود، بسیاری از آسیب‌های موجود کاملاً از بین خواهد رفت.

مدیرکل کمیته امداد کردستان عنوان کرد: در سال‌ جاری باید با بهره‌گیری از تفکر بسیجی و به صحنه آوردن ظرفیت و استعدادهای درون جامعه در راستای تحقق فرمان رهبری گام برداریم و زمینه عملیاتی کردن نام سال را فراهم کنیم.

وی عنوان کرد: تفکر بسیجی موجب عزم ملی و همبستگی اجتماعی می‌شود و همین همبستگی بستر را برای تحقق مدیریت جهادی در دو حوزه اقتصاد و فرهنگ فراهم می‌سازد.
وی افزود: تفکر بسیجی از آغاز پیروزی انقلاب به ویژه در طول هشت سال جنگ تحمیلی با وجود تلاش‌های همه‌جانبه دشمنان برای ضربه‌زدن به پیکره انقلاب نوپای ایران ملت را به پیروزی رساند.

به گفته مدیرکل کمیته امداد کردستان، تفکر بسیجی بعد از پیروزی ملت ایران در جنگ نابرابر دفاع مقدس در عرصه سازندگی نیز نمود پیدا کرد و زمینه عمران و آبادانی کشور را فراهم کرد.

وی با اشاره به اینکه جامعه هدف کمیته امداد را ولی نعمتان انقلاب تشکیل می‌دهند که باید در راستای رفع مشکلات آن‌ها با برنامه‌ریزی و کار مضاعف قدم برداشت، عنوان کرد: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نام‌گذاری شده به تبع رسالت دستگاهی همچون کمیته امداد بسیار سنگین‌تر از سایر دستگاه‌ها خواهد بود.

موسی‌نژاد رفع محرومیت و ایجاد زمینه‌های عدالت اجتماعی را مهم‌ترین هدف امام از تشکیل نظام جمهوری اسلامی عنوان و بیان کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز با همین نگاه 22 روز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تشکیل و فعالیت خود را آغاز کرد.

وی استحکام اقتصاد خانواده را از دیگر نیازهای مهم در این دوره از فعالیت‌های کمیته امداد در استان دانست و افزود: بهره‌گیری از ظرفیت درونی خانواده‌ها به‌منظور توانمندسازی آن‌ها در قابل طرح‌ها و برنامه‌های مختلف دنبال می‌شود.

به گفته مدیرکل کمیته امداد کردستان، استحکام‌بخشی اقتصاد خانواده‌های نیازمند با توجه به اینکه در شرایط اقتصادی امروز بیشترین آسیب‌پذیری را دارند، امری ضروری و نیازمند برنامه‌ریزی است.

وی با بیان اینکه شبکه‌های نیکوکاری امداد زمینه را برای رفع مشکلات نیازمندان و محرومان به‌وسیله خیران محلات فراهم می‌کند، بیان کرد: به همین منظور گسترش شبکه‌های نیکوکاری با محوریت مساجد در دستور کار کمیته امداد قرار گرفته است و به‌صورت ویژه دنبال می‌شود.

موسی‌نژاد با بیان اینکه مدیریت جهادی یعنی یک مدیریت یکپارچه، افزود: در مدیریت جهادی همه باید با حساسیت ویژه تلاش کنند و از کمترین امکانات بیشترین بهره‌وری را داشته باشند.

وی با قدردانی از حمایت‌های سپاه بیت‌المقدس از برخی برنامه‌های حمایتی این نهاد، بیان کرد: تعامل و همکاری این دو نهاد در دو حوزه فرهنگی و اقتصاد مقاومتی نتایج بسیار مطلوبی را به‌دنبال خواهد داشت.

مدیرکل کمیته امداد کردستان از گستردگی بیش از پیش برنامه‌های پایگاه‌های بسیج ولیعصر(عج) کمیته امداد در سال‌ جاری خبر داد و یادآور شد: تعمیم برنامه‌های این پایگاه‌ها به سمت خانواده‌ها از مهم‌ترین اولویت‌های ما در سال‌ جاری است.

captcha