حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) ضمن اعلام این خبر افزود: از مهمترین وظایف اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور پیگیری خواستههای صنفی موسسات قرآنی به صورت منسجم و قانونی است.
وی گفت: یکی از اموری که اکثر موسسات قرآنی به آن مبادرت کردند، برگزاری موفقیتآمیز دورههای حفظ و مفاهیم قرآن کریم براساس سرفصلهای معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که در پایان هر دوره آزمون این کلاسها به صورت سراسری برگزار میشود.
برگزار نشدن آزمون اردیبهشت ماه
مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور با اشاره به برگزار نشدن این آزمون در ترم جدید ادامه داد: آزمون ملی حفظ و مفاهیم قرآن کریم دو نوبت در سال و معمولا در ماههای اردیبهشت و مهر ماه هر سال برگزار میشد، اما بنا به برخی از مشکلات، معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آزمون اردیبهشت ماه را تاکنون برگزار نکرد.
وی مطرح کرد: موسسات قرآنی که این دورهها را برگزار کردند و تعهد اعطای مدرک آزمون را به قرآنآموزان دادهاند، از اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور به عنوان یگانه مرجع رسیدگی به امور صنفی این موسسات، خواستار شدند که این آزمون طبق روال گذشته برپا شود.
محمدی اضافه کرد: ما علاوه بر مذاکرات و مطرح کردن مطالبات موسسات قرآنی از معاونت قرآن و عترت، نظرسنجی را در این زمینه بین فعالان قرآنی عضو و غیرعضو این اتحادیه، پیشکسوتان، کارشناسان و صاحبنظران این عرصه برگزار کردیم که در آن تاثیر برگزاری آزمون ارزیابی شد.
اعلام رضایت اکثر شرکتکنندگان
وی توضیح داد: از میان بیش از 1200 موسسه، 44٪ افراد این آزمون را بسیار مفید، 25٪ زیاد، 18٪ متوسط، 7٪ کم و 6٪ آن را بسیار ضعیف ارزیابی کردند که نتایج حاصله مشخص کننده میزان و کارآمدی این آزمون است که امیدواریم معاونت قرآن و عترت در آیندهای نزدیک مقدمات برپایی آن را فراهم کند.