کد خبر: 1401768
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۷
رئیس بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء تأکید کرد:

ضرورت ایجاد یک جریان عظیم فکری قرآنی تحت اشراف آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی

خبرنگاران افتخاری/ امیرمحسن سلطان‌احمدی: رئیس بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء بر ضرورت ایجاد یک جریان عظیم فکری قرآنی تحت اشراف آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی تأکید کرد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری اسراء، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی جوادی آملی، رئیس بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء در مراسم تجلیل از اساتید و دانش‌پژوهان برگزیده مؤسسه آموزش عالی حوزوی اسراء که در محل این مؤسسه برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم به رسالت عالمان و دانش‌پژوهان علوم دینی اشاره و اظهار کرد: دانش‌پژوهان علوم دینی در شهر قم و این مؤسسه تخصصی باید به این نکته توجه داشته باشند که اینجا قم است، شهری که چشم جهان اکنون به تولیدات علمی آن دوخته شده و تولیدات علمی آن را رصد می‌کنند.



وی ادامه داد: مؤسسه تخصصی تفسیر اسراء تحت اشراف مفسر عالیقدر آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی اداره می‌شود، لذا رسالت بسیار سنگینی متوجه شما دانش‌پژوهانی است که با گزینش‌های دقیق علمی و علاقه وافر برای تحصیل در این مؤسسه گرد آمده‌اید.



واعظ جوادی با تأکید بر این مطلب که باید بهره‌وری جدی‌تر و ارزشمندتر در حوزه علوم قرآن به‌ویژه تفسیر، تحت اشراف آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی ایجاد کنیم، اذعان کرد: با توجه به جایگاه علمی شهر قم و این مؤسسه آموزش عالی باید توقعات و سؤالات جهانی و ملی در حوزه قرآن را به درستی پاسخگو باشیم لذا باید یک جریان عظیم فکری قرآنی با بهره‌وری حداکثری در حوزه آموزشی و پژوهشی تحت اشراف آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی ایجاد کنیم.



رئیس بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء با مهم خواندن رابطه بین استاد و دانش‌پژوه گفت: باید دانش‌پژوهان و طلاب در حوزه‌های علمیه استاد را هم‌بحث قوی خود ببینند و نظرات خود را با نظرات استاد قیاس کنند و میزان علمیت خود را با او بسنجند که متأسفانه در برخی موارد این اتفاق نمی‌افتد.



وی با تأکید بر نقش محوری پژوهش در آموزش بیان کرد: ما در پژوهشگاه علوم وحیانی معارج این آمادگی را داریم که فاصله بین تدریس و تحقیق را برای دانش‌پژوهان مؤسسه آموزش عالی اسراء پر کنیم.



جوادی آملی در پایان تفسیر را علمی منحصر به فرد توصیف کرد و گفت: تفسیر قرآن در عرض سایر علوم نیست بلکه این همه علوم هستند که خود را به خدمت قرآن عرضه می‌کنند، باید فقه، کلام، فلسفه، عرفان و سایر علوم را از منظر قرآن کریم بازیابیم که این شیوه آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی در کلیه آثارشان نیز بوده است.

خانوم
|
-
|
۱۳۹۳/۰۷/۰۸ - ۱۹:۲۵
0
0
چه روشی پیدا کنیم که درک ضرورت قرآن در جامعه ایجاد شود؟
captcha