کد خبر: 1402169
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۶
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان:

ترویج دین‌شناسی و مهدی‌شناسی میان جوانان مورد توجه قرار گیرد

گروه اندیشه: تعمیق باورهای دینی، ترویج و اشاعه فرهنگ دینی، دین‌باوری، حفظ و حراست از ارزش‌های اسلامی و انقلابی، تقویت و پشتیبانی جبهه فرهنگی، دین‌شناسی و مهدی‌شناسی میان جوانان مهم‌ترین رسالت سازمان تبلیغات است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام سعید مهدوی‌ امین، مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان در مراسم معارفه، رئیس جدید اداره تبلیغات اسلامی بروجرد که جمعه، 12 اردیبهشت برگزار شد، گفت: برنامه‌ریزی، نظارت، پشتیبانی، همکاری و هماهنگی و نگاه مثبت به برنامه‌های فرهنگی و قرآنی می‌تواند یک مجموعه را در رسیدن به اهداف عالیه خود کمک کند که امیدواریم با هم‌دلی و همکاری سایر دستگاه‌ها با تبلیغات اسلامی چشم‌انداز فرهنگی شهرستان بروجرد از رشد و تعالی بیشتری برخوردار شود.

وی با اشاره به وظایف و سند چشم‌انداز سازمان تبلیغات اسلامی افزود: تعمیق باورهای دینی، ترویج و اشاعه فرهنگ دینی، دین‌باوری، حفظ و حراست از ارزش‌های اسلامی و انقلابی، تقویت و پشتیبانی جبهه فرهنگی، دین‌شناسی و مهدی‌شناسی میان جوانان مهم‌ترین رسالت سازمان تبلیغات اسلامی است.

مهدوی امین در پایان سخنان خود ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش‌های مؤثر و بی‌شائبه حجت‌الاسلام غلامی، رئیس سابق تبلیغات اسلامی شهرستان بروجرد ابراز امیدواری کرد حجت‌الاسلام جعفرپور، رئیس جدید تبلیغات اسلامی این شهرستان با سرعت، دقت و برنامه‌ریزی مناسب و منسجم وظایف محوله را انجام داده و در این مسیر از همه ظرفیت‌های فرهنگی به شکل بهینه استفاده کند.

captcha