کد خبر: 1402580
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۶

جشنواره رسانه‌ای «امر به معروف و نهی از منکر» در ایلام برپا می‌شود

گروه اجتماعی: جشنواره رسانه‌ای «امر به معروف و نهی از منکر» ویژه خبرنگاران و اصحاب رسانه و مطبوعات در استان ایلام برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام علی چراغی‌پور، مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، از برگزاری جشنواره رسانه‌ای «امر به معروف و نهی از منکر» در این استان خبر داد و گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه و مطبوعات استان می‌توانند آثار خود را در این زمینه به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
وی با اشاره به اینکه آثار ارسالی باید در طول سال 92 در نشریات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های تحلیلی درج شده باشد، افزود: ترویج فرهنگ الهی امر به معروف و نهی از منکر، ترغیب و تشویق رسانه‌های استان در راستای گسترش این فریضه و تجلیل از اصحاب رسانه و مطبوعات فعال در این عرصه از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.
حجت‌الاسلام چراغی‎پور با بیان اینکه علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را تا روز یکشنبه، 14 اردیبهشت به دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان واقع در مجتمع فرهنگی ارشاد اسلامی شهر ایلام تحویل دهند، گفت: به افراد برگزیده در بخش‌های تیتر، خبر، یادداشت، گزارش و مقاله پس از بررسی هیئت داوران جوایز نفیسی اهدا می‌شود.

captcha