کد خبر: 1402596
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۱

همایش «دانش‌آموزان موفق دیروز در عرصه قرآن» در لرستان برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون پرورشی و تربیتی اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان از برگزاری همایشی با حضور دانش‌آموزان موفق سال‌های 57 تا 92 در عرصه قرآن در این استان خبر داد.

محسن یوسفوند، معاون پرورشی و تربیتی اداره‌کل آموزش و پرورش استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از برگزاری همایشی با حضور دانش‌آموزان موفق استان در عرصه‌ قرآن طی سال‌های 57 تا 92  در تابستان امسال خبر داد و گفت: اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان در نظر دارد در قالب یک فراخوان از دانش‌آموزانی که طی سال‌های 57 بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در مدارس استان تحصیل کرده‌ و در مسابقات قرآنی در رشته‌های مختلف شرکت داشته‌اند، دعوت کند.

وی با اشاره به اینکه این فراخوان به‌زودی از طریق پایگاه اینترنتی اطلاع‌رسانی اداره‌کل آموزش و پرورش استان و خبرگزاری‌ها اطلاع‌رسانی می‌شود، اضافه کرد: در این برنامه که مرداد و یا شهریور امسال برگزار می‌شود، دانش‌آموزان قدیمی استان که در مسابقات قرآن شرکت داشته و اکنون به مدارج بالای علمی رسیده‌اند به دانش‌آموزان نسل امروز معرفی می‌شوند.

یوسفوند گفت: در این برنامه علاوه بر بحث قرآن، حجاب دانش‌آموزان نیز مدنظر قرار می‌گیرد و دانش‌آموزان قدیم استان که با حفظ حجاب اسلامی توانسته‌اند به مدارج علمی برسند نیز به دانش‌آموزان فعلی به‌منظور الگوگیری معرفی می‌شوند.

captcha