کد خبر: 1402750
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۵

برگزاری شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه در اردبیل

گروه اجتماعی: مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل گفت: شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در شهرستان‌ها شروع شده و درحال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، یاور وحدتی‌پور، مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل درگفت‌وگو با خبرنگاران در اردبیل، بیان کرد: شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در شهرستان‌های استان شروع شده و درشهرستان اردبیل نیز هجده اردیبهشت‌ماه در مجتمع توریسیتی کوثر برگزارمی‌شود.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را گسترش فرهنگ عمومی در امر مدرسه‌سازی وهمچنین تجلیل از این قشر زحمت‌کش عنوان کرد و افزود: رویکرد جشنواره خیرین مدرسه‌ساز تکمیل پروژه‌های آموزشی است.
وحدتی‌پور درادامه با اعلام اینکه تا به حال پانزده جشنواره خیرین مدرسه‌ساز دراستان اردبیل برگزار شده است، افزود: در طول این مدت کل تعهد خیرین مدرسه‌ساز 208 میلیارد تومان بوده است.
وی افزود: از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون 322پروژه با یک هزار و280کلاس درس،دو باب واحد شبانه روزی،6باب نمازخانه،2بابا کتابخوانه ودو باب کارخانه توسط خیرین ساخته شده است. 30 پروژه دیگر نیزدرقالب 153کلاس درس درحال اجراست.
وحدتی‌پور مدرسه‌سازی را جهاد در راه خدا عنوان کرد و افزود: اگر تنها به خیرین مدرسه‌ساز استان اشاره کنیم درمجموع 112خیرمدرسه ساز دراستان اردبیل به ثبت رسیده است.
وی درپایان گفت: 30 درصد خیرین استان را بانوان تشکیل می‌دهند.

captcha