کد خبر: 1402763
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۷

افزایش خانه‌های نور مساجد کردستان به 23 باب

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون‌های مساجد کردستان با اشاره به اینکه چهار خانه نور جدید در این استان راه‌اندازی می‌شود، گفت: با اختصاص این سهمیه تعداد خانه‌های نور استان کردستان به 23 باب افزایش می‌یابد.

کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان کردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، گفت: در حال حاضر 19 خانه نور در مساجد و کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد این استان فعال هستند که از سهمیه سال گذشته چهار خانه نور به سهمیه این استان افزوده شد.

وی با اشاره به اعتبار اختصاص‌یافته به این مراکز قرآنی افزود: به هر کدام از خانه‌های نور که امسال در جوار مساجد ایجاد می‌شود تا سقف سه میلیون ریال اعتبار اختصاص می‌یابد.

مسئول هیئت نظارت بر کانون‌های مساجد کردستان ترویج فرهنگ قرآنی و ارزش‌های دینی را از مهم‌ترین اهداف طرح خانه‌های نور عنوان و اظهار کرد: ترویج و توسعه آموزش‌های قرآنی مساجد و ارتقای سطح دانش و مهارت‌های فراگیران قرآن در رشته‌های مختلف قرآنی از دیگر اهداف راه‌اندازی این خانه‌های قرآنی است.

وی عنوان کرد: ارتقای سطح کمی و کیفی توانایی خواندن و فهم قرآن و بهره‌گیری هرچه بیشتر از آن در مساجد، ایجاد زمینه مناسب برای گسترش مراکز قرآنی و تعامل بیشتر با جلسات قرآن دایر در مساجد از دیگر اهداف طرح خانه‌های نور است.

گلباغی اجرای طرح تلاوت نور، برگزاری جلسات تفسیر و آموزش قرآن، محافل انس با قرآن، جلسات سنتی قرآن، مسابقات قرآنی، برگزاری جلسات در زمینه‌های احکام، عقاید و اخلاق و برنامه‌های دینی در مناسبت‌های مختلف را از جمله فعالیت خانه‌های نور برشمرد.

وی یادآور شد: در حال حاضر کانون‌های امام علی(ع) دهگلان، کوثر قروه، الغدیر قروه، دارالاحسان کامیاران، زینبیه بیجار، جوانان بانه، هجرت سروآباد، چهاریارنبی سنندج، سیدعبدالحکیم حسینی دیواندره، هتاو دهگلان، 28 دی سنندج، معراج نور دیواندره، امام محمد غزالی سقز، کوثر سقز، مجمع القرآن سنندج، توحید کامیاران، خیبر سنندج، پیامبر اکرم(ص) دهگلان و مدهامتان دیواندره دارای خانه نور هستند.

captcha