به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، انتشارات صهبا که با عنوان مؤسسه جهادی فعالیت میکند، کتابهایی درباره بیانات رهبر معظم انقلاب منتشر میکند و با حضور در بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران نیز آخرین کتابهای چاپ شده خود را عرضه کرده است که از جمله آنها میتوان «از هراره تا تهران»، «آرزوی شهادت»، «تا خمینی شهر»، «دغدغههای فرهنگی»، «ولایت و حکومت»، «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن»، «بصیرت و استقامت»، «انسان 250 ساله»، «خانواده» و «صهبای اردوی جهادی» را نام برد.
در این دوره از نمایشگاه، کتابهای «دغدغههای فرهنگی» که بیست و پنجمین چاپ آن و سی و چهارمین چاپ کتاب «انسان 250 ساله» ارائه شده است، همانند سالهای گذشته همچنان پرفروش است.
کتاب «دغدغههای فرهنگی»، شرح یکی از بیانات محوری مقام معظم رهبری در سال 1373 است که با استفاده از دیگر بیانات معظمله تکمیل شده است. بعد از فصل اول که «طرح دغدغه» در این اثر مطرح میشود، سه فصل به عنوان پیش نیاز ادامه بحث آمده است. سه فصل «منشاء انقلاب اسلامی»، «فرهنگ و هنر ایران و انقلاب» و «جریان روشنفکریِ بیمار» در مجموع به شرح تاریخچه جریان فرهنگی ایران بعد از ورود اسلام تا زمان پیروزی انقلاب میپردازد.
کتاب «انسان 250 ساله» بیانات مهم و مبسوط مقام معظم رهبری در دومین کنگره جهانی امام رضا(ع) در مردادماه سال 1365 درباره عنصر جهاد و مبارزه سیاسی در زندگی ائمه(ع) و طرح عنوان کلیدیِ «انسان 250 ساله» است که تصویرگر حرکت یکپارچه و پیوسته ائمه به سوی مقصدی واحد است.
عنوان کتاب عیناً برگرفته از کلام مقام معظم رهبری است و بیانگر نوع نگاه معظمله به زندگی سیاسی ـ مبارزاتی ائمه(ع) است. علت این نامگذاری بر روی زندگی ائمه(ع)، در مقدمه کتاب به تفصیل از بیانات ایشان آورده شده است؛ که توصیه میشود با مطالعه این مقدمه پیش از مطالعه فصلهای اصلی کتاب، درک کاملتری نسبت به معنا و مفهوم مترقی انسان 250 ساله به دست آورده و از محتوای کتاب بیشتر بهرهمند شوید.
این کتاب شامل هفده فصل است که نحوه چینش عناوین فصلها، به صورت ترتیب تاریخی زندگی ائمه از دوران پیامبر اعظم(ص) تا دوره امام جواد(ع)، امام هادی(ع) و امام حسن عسکری(ع) است، که بیانات مقام معظم رهبری درباره این سه امام بزرگوار در یک فصل ارائه شده است.
سه فصل از این کتاب، تبیینکننده شرایط اجتماعی و سیاسی جامعه اسلامی به ویژه پس از حادثه عاشورا تا دوره امامت امام صادق(ع) است. اطلاع از این شرایط، به درک بهتر حرکت انسان 250 ساله در این برهه زمانی حساس کمک فراوانی میکند.