مهدی شهسوار، مسئول روابط عمومی مؤسسه بیتالاحزان حضرت زهرا(س) در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه مهمترین فعالیت بیتالاحزان حضرت زهرا(س) راهاندازی مدارس شبانهروزی حفظ و تفسیر یک ساله کل قرآن بوده است، اظهار کرد: مدارس شبانهروزی حفظ و تفسیر قرآن از ابتدای تأسیس تاکنون موفق به برگزاری دوازده دوره حفظ تخصصی کل قرآن به صورت متوالی شده است.
وی با بیان اینکه طرح حافظ پروری در استان فارس اجرایی میشود، گفت: پیشنهاد کردهایم که طرح حافظ پروری جهت تحقق فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن اجرا شود که این مهم نیازمند حمایت خیران قرآنی است.
سردبیر نشریه نورالثقلین افزود: اگر هر خیر قرآنی هزینه یک یا چند قرآنآموز را متقبل شود، به طور یقین ظرفیتهای قرآنی افزایش مییابد و حافظان بیشتری را تربیت خواهیم کرد.
شهسوار با بیان اینکه تحصیل هر قرآنآموز در مدارس شبانهروزی حفظ و تفسیر کل قرآن نزدیک به 40 میلیون ریال هزینه دارد، عنوان کرد: اگر خیران قرآنی وارد این مقوله شوند، مستعدان رشته حفظ قرآن مشکلی برای ورود به مدارس شبانهروزی نخواهند داشت.
وی در ادامه مطرح کرد: در نظر داریم تا در کشورهای آذربایجان، بحرین و عراق افرادی را پذیرش کنیم که به عنوان معلم قرآن فعالیت داشته باشند تا در آیندهای نزدیک نمایندگیهایی از مؤسسه بیتالاحزان در خارج از کشور با حضور این فعالان قرآنی راهاندازی کنیم.
وجود 240 حافظ کل قرآن در استهبان
شهسوار با اشاره به اینکه بیشاز هزار حافظ قرآن توسط مؤسسه بیتالاحزان حضرت زهرا(س) تحت تعلیم قرار گرفتهاند، گفت: شهرستان قرآنی استهبان به تنهایی 240 حافظ کل قرآن دارد و روستای محمدآباد که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آن را قرآنآباد ایران لقب داده است، 53 حافظ کل قرآن دارد و این حائز اهمیت بالایی خواهد بود.
مسئول روابط عمومی مؤسسه بیتالاحزان حضرت زهرا(س) در پایان افزود: ثبت نام مدارس شبانهروزی حفظ و تفسیر کل قرآن به مدت یک سال از هماکنون انجام میشود و تا پایان اردیبهشت ادامه دارد؛ متقاضیان جهت ثبت نام میتوانند به پایگاه اینترنتی beytolahzan.ir مراجعه کنند.