کد خبر: 1403790
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۳

تربیت حافظان قرآن گامی در جهت تحقق منویات رهبری است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه سیستان وبلوچستان گفت: طرح ملی تربیت حافظان و قاریان قرآن کریم که از سال 91 از سوی اوقاف کل کشور آغاز شد، گامی مؤثر در جهت تحقق بخشیدن به منویات مقام معظم رهبری است.

حجت‌الاسلام اسماعیل تدینی، مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه سیستان وبلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، گفت: طرح ملی تربیت حافظان و قاریان قرآن کریم که از سال 91 از سوی اوقاف کل کشور آغاز شد، گامی مؤثر در جهت تحقق بخشیدن به منویات مقام معظم رهبری است.
وی در ادامه اظهار کرد: این طرح 4 ساله با هدف تربیت یک میلیون نفر حافظ قرآن کریم آغاز شد و سهمیه استان سیستان و بلوچستان از سوی سازمان اوقاف و امورخیریه برای 4 سال، 45000 نفر تعیین شد.
تدینی بیان کرد: معاونت فرهنگی اوقاف و امور خیریه استان سیستان و بلوچستان از سال 91 با شناسایی مراکز قرآنی و موقوفات مستعد و توانمند و نیز بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بقاع متبرکه اقدام به برگزاری این طرح در کل استان کرده است.
وی افزود: این اداره کل با بهره‌مندی از سه اداره در شهرستان‌های زابل، زاهدان و ایرانشهر و شناسایی و فراخوان افراد علاقه‌مند به حفظ قرآن کریم کار خود را با ثبت نام 12000 نفر آغاز کرد و تاکنون در سامانه اطلاعاتی این اداره کل بیش از 24000 نفر ثبت‌نام شده‌اند.
مدیرکل اوقاف استان بیان کرد: این طرح در حال حاضر با به‌کارگیری 120 مربی و 1500 کلاس آموزش در تمام ایام هفته و بصورت صبح و بعد ازظهر درحال آموزش قرآن و حفظ اصولی هستند.
وی گفت: هزینه‌های انجام این طرح از محل عواید موقوفات مرتبط، نذورات مردمی و کمک‌های دولتی تأمین می‌شود.
تدینی در پایان ابراز کرد: اداره کل در ادامه طرح در سال جاری درحال ثبت نام و برگزاری کلاس‌های قرآن است و قرار است 11000 نفر در گروه‌های سنی مختلف ثبت نام شده و مشغول حفظ قرآن کریم شوند.

captcha