کد خبر: 1403981
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۱

برگزاری نشست «مهدویت» در دورود

خبرنگاران افتخاری/ مریم علیزادمقتدر: نشست «مهدویت» با هدف ارتقای دانش افراد در این زمینه به همت مؤسسه قرآنی خورشید آل یاسین دورود برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نشست مهدویت با حضور رائفی‌پور، از اساتید دانشگاه امروز، سه‌شنبه 16 اردیبهشت‌ماه، ساعت 16 در کانون امام علی شهرستان دورود برگزار می‌شود.

از جمله اهداف برگزاری این نشست ترویج مهدویت بوده که از ضروریات فرهنگی جامعه است، همچنین مهدویت اعتقادی حرکت‌آفرین، امیدبخش، نشاط‌آور و باعث تلاش مضاعف در زندگی است که باید مورد توجه واقع شود.

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان به شرکت در این نشست می‌توانند به نشانی لرستان، دورود، خیابان صفا، بوستان چهار، کانون امام علی(ع) مراجعه کنند و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 4323574 به پیش شماره 0665 تماس بگیرند.

captcha