کد خبر: 1404227
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۵
به همت کمیته امداد انجام می‌شود؛

حمایت از 20 هزار بیمار صعب‌العلاج/ تشویق زنان سرپرست خانوار به ازدواج

گروه سلامت: معاون حمایت و سلامت کمیته امداد با بیان حمایت کمیته امداد از 20 هزار بیمار صعب‌العلاج گفت: یک‌ هزار و 500 مددکار سلامت و پزشک خانواده موظف شده‌اند حمایت‌های بهداشتی را به این افراد به شکل مستمر ارائه کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) علی محمد ذوالفقاری، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) در نشست خبری خود پیرامون فعالیت‌های این معاونت و پرداختن به سلامت مددجویان اظهار کرد: پرداختن و رسیدگی به بیماران مزمن و حاد در اولویت حمایت این نهاد قرار داشته و تلاش می‌شود با بازگرداندن سلامتی و بهداشت روانی مددجویان، زمینه توانمندسازی و خروج آن‌ها از چرخه حمایتی کمیته امداد ایجاد شود.

حمایت از 20 هزار بیمار صعب‌العلاج/ فعالیت 1500 مددکار سلامت

وی با بیان اینکه کمیته امداد از 20 هزار بیمار صعب‌العلاج حمایت کامل می‌کند، تاکید کرد: یک‌ هزار و 500 مددکار سلامت و پزشک خانواده موظف شده‌اند که با بررسی سلامت جسم و روان مددجویان، حمایت‌های بهداشتی به این افراد را به شکل مستمر ارائه کنند.

توسعه بهداشت فردی و خانوادگی مددجویان

ذوالفقاری‌ با اشاره به اینکه 2 میلیون و 300 هزار نفر مددجو در مناطق محروم زندگی می‌کنند، بیان کرد: ایجاد فضای بهداشتی برای خانواده‌های مددجویان از ساخت سرویس بهداشتی و حمام گرفته تا دور کردن محل نگهداری دام از خانه مددجویان در سال جاری مورد توجه قرار گرفته است و تلاش خواهیم کرد توسعه بهداشت فردی و خانوادگی مددجویان رادر دستور کار قرار دهیم.

تشویق زنان سرپرست خانوار به ازدواج

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد گفت: تشویق زنان سرپرست  خانوار به ازدواج از برنامه‌هایی است که در این سال با برنامه‌های مدون اجرایی خواهد شد و هدف از این امر ایجاد خانواده سلامت و با نشاط خواهد بود.

وی افزود: تجزیه و تحلیل داده‌های درمانی هر استان به صورت جداگانه در راستای نقش سلامت درتوسعه جامعه از برنامه‌هایی است که در سال جاری به آن خواهیم پرداخته و با توسعه بیمه‌ای مددجویان سعی خواهد شد مشکلات پدیدآمده از بیماری مددجویان را کاهش دهیم.

توسعه بیمه‌های تکمیلی برای روستاییان و عشایر

ذوالفقاری با بیان اینکه توسعه بیمه‌های تکمیلی حتی برای روستاییان و عشایر نیاز توسعه بهداشت و سلامت در جامعه هدف کمیته امداد است، گفت: سایت سلامت وزارت بهداشت و مشخصات بهداشتی تمام مردم را ثبت کرده است و بخشی از اطلاعات این سایت مربوط به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام(ره) است که حداقل‌های بهداشتی آنان مشخص شده است و ما نیز با بهره‌مندی و آگاهی از آنسعی کرده‌ایم مشکلات سلامتی مددجویان را شناسایی و در راه حذف این مشکلات گام برداریم.

توسعه حمایت‌های تک خدمتی و چند خدمتی در حوزه سلامت

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد توسعه حمایت‌های تک خدمتی و چند خدمتی در حوزه بیمه، بهداشت و درمان کمیته امداد را ضروری خواند و گفت: به دنبال آن هستیم تا افراد تحت پوشش بیمه در کل کشور از مزایای این بیمه‌ها بهره‌مند شوند و برای اینکه در مسیر بهداشت جامعه هدف رشد کنیم توسعه حمایت‌های تک خدمتی و چند خدمتی در حوزه بیمه، بهداشت و درمان را در سال جاری افزایش خواهیم داد.

صدور کارت درمان برای مددجویان

وی با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده افزود: کارت درمان برای همه مددجویان صادر شده است و برای اینکه مددجویان بتوانند با رشد سلامتی روبرو باشند پزشک مددکار یا همان پزشک خانواده در همه نقاط کشور فعال بوده و مددجویان شهرهای بالای 20 هزار نفر از بیمه اقشار آسیب‌پذیر بهره‌مند خواهند شد.

ذوالفقاری ادامه داد: بخش عمده‌ای از مددجویان کمیته امداد در مناطق محروم، کم‌برخوردار و روستاها زندگی می‌کنند و اکنون با توجه به اینکه کمیته امداد در مدیریت درمان روستایی و عشایری نقشی نداشته و این امر به عهده بیمه خدمات درمانی قرار گرفته است، ما نمی‌توانیم سلامت این خانواده‌ها را در اولویت قرار دهیم که بر این اساس با استفاده از کمک‌های مردمی و بخشی از اعتبارات ویژه‌ای که در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد به دنبال تقویت این بخش در روستاها خواهیم بود.

توسعه طرح‌های غربالگری سلامت دانش‌آموزان

معاون سلامت کمیته امداد در ادامه به توسعه بحث کودکان زیر شش سال با همکاری وزارت بهداشت در جهت امنیت غذایی اشاره و تصریح کرد: توسعه طرح‌های غربالگری سلامت به‌ویژه برای دانش‌آموزان در اردوگاه‌ها و خوابگاه‌های این نهاد و توسعه همکاری بین بخشی را از دیگر اقدامات این حوزه در سال جاری خواهد بود که با جدیت دنبال خواهد شد.

captcha