کد خبر: 1404253
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۸

دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی به ترویج سنت وقف بپردازند

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف قائن اظهار کرد: دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی در ترویج سنت وقف باید همکاری لازم را انجام دهند تا این سنت حسنه به مردم شناسانده شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام مهدی قاصری، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه قائن امروز، 17 اردیبهشت در جمع کارکنان این اداره با بیان اینکه سنت دیرینه و نیکوی وقف از ارکان مهم اقتصاد، اجتماع، دین و فرهنگ ممالک اسلامی است، گفت: دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی در ترویج سنت وقف باید همکاری لازم را انجام دهند تا این سنت حسنه به مردم شناسانده شود.



وی وقف را یکی از پدیده‌های بسیار مهم اجتماعی و فرهنگی اسلام برشمرد و بیان کرد: وقف یکی از اهرم‌های تعدیل ثروت در جامعه محسوب می‌شود و از انباشتگی غیرمعقول ثروت که فسادآور است، جلوگیری می‌کند.



رئیس اداره اوقاف قائن هدف اصلى از وقف را تأمین و تثبیت محل سکونت و منبع ارتزاق و تأمین قسمتى از نیازمندی‌هاى عمومى و گسترش فرهنگ و تشویق به احداث بناهاى علمى، بهداشتى و مذهبى بیان کرد و افزود: اسلام با این کار یک برنامه عالى انسانى را بنیانگذارى کرد که در اثر آن عواطف بشردوستى زنده شد.



قاصری با اشاره به ثبت سه وقف جدید از ابتدای امسال در شهرستان قائن گفت: امید است سال 93 شاهد رشد بیشتر وقف‌های جدید در زمینه رفع نیازهای روز جامعه باشیم.

captcha