کد خبر: 1404293
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۱

آغاز ثبت نام مدرسه قرآن «سفیران بهشت» در ابرکوه

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: رئیس بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع)ابرکوه از آغاز ثبت نام مدرسه شبانه‌ روزی حفظ و تفسیر قرآن با عنوان «سفیران بهشت» خبر داد.

مجتبی عزیزی، رئیس بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) ابرکوه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، گفت: ثبت نام مدرسه شبانه‌ روزی حفظ و تفسیر قرآن «سفیران بهشت» همزمان با هفته معلم در بزرگترین مجتمع قرآنی کشور آغاز شده است.

وی در ادامه بیان کرد: کار تأسیس و راه‌اندازی اولین مدرسه شبانه روزی حفظ و تفسیر قرآن آغاز شده است و علاقه‌مندان به فراگیری حفظ کل قرآن می‌توانند تا 10 خردادماه سال جاری برای ثبت نام و شرکت در مصاحبه حضوری و گزینش با ارائه مدارک به این موسسه مراجعه کنند.

رئیس بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمومنین(ع) ابرکوه افزود: بانوان متولد سال‌های 1371 تا 1380 که از سلامت کامل جسمی و روحی برخوردار هستند و همچنین تسلط کامل بر روخوانی و روان‌خوانی قرآن دارند، می‌توانند در این دوره آموزشی ثبت نام کنند.

وی تصریح کرد: پس از ثبت نام متقاضیان، آزمون روخوانی و روان‌خوانی توسط اساتید کشوری برگزار می‌شود و افراد مستعد گزینش می‌شوند و در مرحله بعد، پذیرفته شدگان دو برابر ظرفیت در دوره آزمایشی که به مدت چهل و پنج روز برگزار می‌شود، شرکت کرده و پس از حفظ حداقل دو جزء از قرآن به صورت آزمایشی، گزینش پایانی صورت می‌گیرد.

عزیزی ظرفیت پذیرش در این دوره را حداکثر 24 نفر و در قالب دو کلاس مجزا عنوان کرد و گفت: از ابتدای شهریورماه سال جاری کلاس‌های رسمی این مدرسه به صورت شبانه روزی و با حضور اساتید کشوری آغاز می‌شود و شرکت‌کنندگان در این مدرسه پس از گذشت یک سال علاوه بر توفیق حفظ کل قرآن؛ آشنایی با معارف قرآن و سیره نورانی اهل‌بیت(ع)،  تفسیر و تدبر در قرآن کریم را فرا می‌گیرند.

رئیس بزرگترین مجتمع قرآنی کشور بیان کرد: دریافت گواهینامه حفظ کل قرآن از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و امکان دریافت مدرک کارشناسی علوم و قرآن حدیث با شرکت در آزمون اختصاصی وزارت علوم و استفاده از امکانات رفاهی، آموزشی و ... از جمله مزایای دیگر این طرح مهم قرآنی است.

عزیزی در ارتباط با هزینه‌های این مدرسه افزود: با توجه به مردم نهاد بودن این بنیاد، تلاش خدمتگزاران این مجموعه همواره بر این محور استوار است که حتی‌الامکان با دریافت حداقل هزینه، حداکثر خدمات با کیفیت مطلوب ارائه شود. در این دوره حدود 30 درصد هزینه‌ها در قالب شهریه توسط متقاضیان پرداخت و 70 درصد آن از محل جلب مشارکت‌های مردمی خیران نیکوکار تأمین می‌شود.

این مدیر نمونه مؤسسات قرآنی سراسر کشور در سال‌های 87 و 91 در پایان خطاب به خیران نیکوکار اظهار کرد: سفیران بهشت، رابط زمینیان و آسمانی‌ها می‌شوند و جامعه را به سوی مینوی وعده داده شده از سوی خداوند، هدایت می‌کنند. چه نیکوست که با نیت خالصانه و دوراندیشی صادقانه، حامی این حرکت الهی شویم و با تأمین بخشی از هزینه‌های این مدرسه، خود را جاودانه کنیم و همیشه به یاد داشته باشیم که «وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا»(آیه32، سوره مائده)؛ «و هر کس کسی را زنده بدارد، چنان است که گویی تمام مردم را زنده داشته است».

captcha