کد خبر: 1404486
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۸
با حضور وزیر آموزش و پرورش؛

نخستین نشست کمیسیون آموزش عمومی قرآن در سال جدید برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: نخستین نشست کمیسیون آموزش عمومی قرآن در سال جدید، 20 اردیبهشت‌ماه با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نخستین نشست کمیسیون آموزش عمومی قرآن در سال جدید، شنبه، 20 اردیبهشت‌ماه با حضور علی‌اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش در ساختمان اصلی وزارت آموزش و پرورش برگزار می‌شود.
در این نشست که در مجموع سی و نهمین نشست کمیسیون آموزش عمومی قرآن از ابتدای راه‌اندازی کمیسیون تاکنون است، علاوه بر وزیر آموزش و پرورش، حمیدرضا کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش و محمدرضا مسیب‌زاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش نیز حضور پیدا می‌کنند.
همچنین، در نشست کمیسیون آموزش عمومی قرآن اعضای کمیسیون متشکل از مدیران و نمایندگان سازمان‌ها و دستگاه‌های قرآنی و مسئولان کمیته‌های کمیسیون آموزش عمومی قرآن نیز حضور دارند.
در این نشست پیرامون برنامه‌های کمیسیون آموزش عمومی قرآن در سال جدید، فعالیت‌های قرآنی آموزش و پرورش و سایر فعالیت‌های حوزه آموزش عمومی قرآن بحث و تبادل‌نظر می‌شود.

captcha