کد خبر: 1404612
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۵

رسانه‌ها نقش مؤثری بر تقویت اخلاق در سیاست دارند

گروه اجتماعی: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی گفت: رسانه‌ها نقش مؤثری بر تقویت اخلاق در سیاست دارند و این جایگاه آنها باید تقویت شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، محمدرحیم نوروزیان، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی امروز، 17 اردیبهشت در بازدید از رسانه‌های استان، اظهار کرد: رسانه‌ها باید مورد حمایت قرار گیرند تا بتوانند موضوعات و مشکلات مردم و استان را انعکاس دهند و نباید با انتقاد سازنده آنها رنجش پیش آید.
وی با بیان اینکه نشریات فضای فرهنگی مناسبی را در استان به وجود آوردند، گفت: حساسیت و اهمیت کار خبری امروز برای هیچ کس پوشیده نیست، در دهه‌های اخیر رسانه‌ها تفکر و رفتار جوامع را ترسیم می‌کنند و در آینده این تاثیر گسترده‌تر خواهد بود.
وی ادامه داد: رسانه‌ها در استان باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند ما این اقدام را وظیفه خود می‌دانیم چون رسانه چشم بینای مردم و زبان گویای آنهاست که می‌تواند باعث ارتباط موثرتر مسئولین با مردم شود و توسعه سواد رسانه‌ای و ارتقاء کیفیت نیروی انسانی و مشارکت عمومی به توسعه و پیشرفت استان کمک مؤثری بکنند.
علیرضا دوانلو، مدیرکل روابط عمومی استانداری خراسان شمالی نیز در این بازدید گفت: رسانه‌ها می‌توانند گام‌های اساسی در جهت توسعه و پیشرفت صنعتی، فرهنگی و اجتماعی بردارند زیرا توسعه ارتباطات زیرساخت توسعه پایدار است.
وی گفت: در شرایطی که استان خراسان شمالی تلاش گسترده‌ای را برای جذب سرمایه‌گذار در دستور کار خود دارد سرمایه‌گذاری فرهنگی که سود اندکی را دربردارد بسیار قابل تحسین و ثمربخش است.

captcha