کد خبر: 1404643
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۴

معلمان سطح دانش خود را ارتقاء دهند

گروه اجتماعی: امام جمعه بیرجند با بیان اینکه معلمان باید نسبت به انجام مطالعه و ارتقاء سطح دانش خود اقدام کنند، افزود: افزایش سطح سواد معلمان موجب پاسخگویی بهتر به سوالات دانش‌آموزان می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام علی رضایی، امام جمعه بیرجند عصر روزگذشته، 17 اردیبهشت در دیدار با فرهنگیان استان با بیان اینکه معلمان باید نسبت به انجام مطالعه و ارتقاء سطح دانش خود اقدام کنند، افزود: افزایش سطح سواد معلمان موجب به‌روزرسانی اطلاعات آنان و پاسخگویی بهتر به سوالات دانش‌آموزان می‌شود.



وی با اشاره به اینکه علم و دانش موجب ثروت و سرمایه می‌شود، بیان کرد: معلم واقعی کسی است که لحظه‌ای از علم و تحقیق دور نماند.



امام جمعه بیرجند خواستار نهادینه‌شدن فرهنگ اسلام، قرآن و اهل بیت(ع) در مدارس شد و تأکید کرد: باید قرآن و روش‌های عمل به این کتاب آسمانی بیش از پیش در سطح مدارس آموزش داده شود.



رضایی با اشاره به فرهنگی بودن، خراسان جنوبی و شهر بیرجند، افزود: هرچه در زمینه ارتقاء فرهنگ این استان کار شود موجب توسعه فرهنگ کشور خواهد شد.



امام جمعه بیرجند با تاکید براینکه باید فرهنگ امام راحل و ولایت در مدارس احیا شود، اظهار کرد: معلمان نسبت به تحقق این مسائل در مدارس بیش از پیش جدیت داشته باشند.

captcha