
مجتبی بساطی، کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی قصرشیرین در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، با اشاره به اینکه ماه رجب دارای فضایل بسیاری است، گفت: با قدردانستن ایام البیض سعی کنیم از فرصت اعتکاف بهره ببریم زیرا این فریضه معنوی، نقشی سازنده در کنترل ناهنجاریهای اجتماعی دارد.
وی افزود: همچنین این فریضه معنوی بستری مناسب را برای تحقق اهداف فرهنگی ایجاد می کند و مهم ترین اثرات را در تربیت و تهذیب نفس دارد که نتیجه آن پالایش اخلاق فردی و اجتماعی است.
بساطی سه روز در مسجد ماندن و معتکف شدن را در مسیر مقابله با شیطان درون و برون دانست و ادامه داد: فرهنگ اسلامی به سبب اعمالی چون اعتکاف ترویج می یابد.
این کارشناس فرهنگی در ادامه از ثبتنام متقاضیان اعتکاف در قصرشیرین از 10 اردیبهشت ماه نیز خبرداد و گفت: ثبتنام تا 22 اردیبهشت نیز ادامه دارد.
وی تصریح کرد: در این شهرستان مساجد مهدیه و جامع برای اعتکاف بانوان و آقایان در روزهای 23، 24 و 25 اردیبهشتماه در نظر گرفته شده است.
بساطی در پایان اظهار کرد: امسال نسبت به سنوات گذشته متقاضیان بیشتری برای شرکت در این فریضه معنوی ثبت نام کرده اند.