کد خبر: 1405309
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۸
ویژه تابستان؛

برنامه‌های قرآنی مؤسسه جامعة‌القرآن خرمشهر تشریح شد

خبرنگاران افتخاری/ زهرا اسماعیلی: مدیر مؤسسه جامعة‌‌القرآن خرمشهر برنامه‌های قرآنی این مؤسسه در ایام تابستان را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سجی ناصری، مدیر مؤسسه جامعة‌القرآن‌الکریم خرمشهر اعلام کرد: دوره‌های آموزشی و قرآنی ویژه اوقات فراغت افراد در تابستان در این مؤسسه برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: دوره حفظ آیات موضوعی قرآن ویژه مقطع سنی خردسالان در دو کلاس 20 نفره و دوره روان‌خوانی و روخوانی قرآن کریم در دو کلاس 18 نفره ویژه پیش‌دبستانی‌ها برگزار می‌شود.

ناصری اظهار کرد: کلاس‌های قرآنی اعم از کلاس روخوانی و روان‌خوانی با حضور 18 نفر، کلاس تجوید صفحه یک با حضور 20 نفر و دو کلاس تجوید صفحه یک با شرکت 15 نفر از بانوان قرآن‌آموز برگزار می‌شود.

این مدیر مسئول افزود: اساتید و کارشناسانی که در این مجموعه مشغول به کار هستند، تمامی در رشته‌های مربوط به علوم قرآنی و حدیث، فارغ‌التحصیل از دانشگاه تربیت معلم جامعة‌القرآن و همچنین 90 درصد از اساتید حافظ کل قران کریم هستند.

وی در پایان اظهار کرد: هدف از تشکیل این دوره‌ها گسترش اخلاق قرآنی، فرهنگ قرآنی و پرورش مربیان توانمند قرآنی است.

captcha