کد خبر: 1405721
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۳

اعزام روحانیون اهل سنت جنوب کشور به حج از فرودگاه بندرعباس

گروه اجتماعی: قائم مقام نماینده ولی‌فقیه در امور اهل ‌سنت هرمزگان با اشاره به برگزاری دومین مراسم «اعزام سفیران وحدت به سرزمین وحی» در بندرعباس از اعزام مجدد روحانیون اهل سنت جنوب کشور به حج از طریق فرودگاه این شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مریدی، قائم مقام نماینده ولی‌فقیه در امور اهل‌ سنت هرمزگان ظهر امروز، 21 اردیبهشت در نشستی در همین رابطه گفت: دومین مراسم «اعزام سفیران وحدت به سرزمین وحی» با حضور آیت‌الله نعیم‌آبادی، نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام‌ جمعه بندرعباس برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اعزام روحانیون اهل‌ سنت از سه استان جنوبی کشور شامل فارس، بوشهر و بندرعباس به عمره مفرده اظهار کرد: تعداد 140 نفر شامل مدیران و اساتید مدارس علوم دینی و ائمه جمعه و جماعات اهل‌ سنت توسط دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل‌ سنت کشور و دفتر نماینده ولی‌فقیه در امور اهل‌ سنت هرمزگان به عمره مفرده اعزام می‌شوند.

این مسئول با بیان اینکه در سال‌های گذشته روحانیون اهل‌ سنت هرمزگان برای اعزام به عمره باید از تهران یا شهرستان دیگر به سوی عربستان اعزام می‌شدند، افزود: خوشبختانه امسال همچون سال 91 اعزام‌ روحانیون اهل‌سنت جنوب کشور از بندرعباس صورت خواهد گرفت.

قائم مقام نماینده ولی‌فقیه در امور اهل‌سنت هرمزگان با اشاره به سخنرانی آیت‌الله نعیم‌آبادی در دومین مراسم اعزام سفیران وحدت به سرزمین وحی بیان کرد: ساعت 13 فردا، 22 اردیبهشت‌ماه این مراسم به مناسبت دومین سال اعزام روحانیون اهل‌سنت تحت عنوان سفیران وحدت به سرزمین‌های وحی و همچنین بدرقه آنها در سالن حوزه علمیه خواهران بندرعباس برگزار خواهد شد و نماینده محترم ولی فقیه در هرمزگان در این مراسم سخنرانی خواهند کرد.

وی با شاره به خدمات نظام جمهوری اسلامی به جامعه اهل‌ سنت کشور ابراز کرد: به برکت نظام جمهوری اسلامی و خون شهدا روحانیون شیعه و اهل‌ سنت در سر تا سر ایران اسلامی از حق برابر برخوردار هستند و تمام امکانات و امتیازات به صورت برابر و یکسان بین حوزه‌های علمیه شیعه و مدارس علوم دینی اهل‌سنت تقسیم می‌شود.

captcha