کد خبر: 1405809
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۶

وحدت، نیازی حیاتی برای زندگی همیشگی مسلمانان است

گروه اجتماعی: معاون وزیر ارشاد گفت: کردستان با بیان اینکه شعار «وحدت» تاکتیکی نبوده بلکه استراتژیکی است، گفت: وحدت، ابزاری برای عبور از بحران‌ها نیست بلکه نیازی حیاتی برای زندگی همیشگی مسلمانان است.

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حسین نوش‌آبادی، معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان که در مجتمع فرهنگی و هنری فجر سنندج برگزار شد، با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در سفر به کردستان این استان را سرزمین فرهنگ و هنر خواند، اظهار کرد: بررسی تاریخ، فرهنگ و هنر این خطه مؤید این امر است که بزرگان علم، فرهنگ و دانش کردستان سرآمد بوده و هستند.
وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای فرهنگی در کردستان و ضرورت بهره‌گیری از این توانمندی‌ها، افزود: مردم کُرد نه تنها در استان کردستان، بلکه در سایر استان‌های غربی کشور از جمله کرمانشاه، ایلام، آذربایجان غربی و حتی استان‌های شمالی ساکن هستند.
معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بیان کرد: پراکندگی کُرد زبانان در جغرافیای ایران نشان از پیشینه و قدمت اصالت آنها دارد و تلاش برای تفرقه افکنی بین مردم کرد و دیگر مردمان ایران تنها از روی نادانی است.
وی با اشاره به اینکه بیانات مقام معظم رهبری و نگاه ریاست جمهور به استان کردستان، نشان می‌دهد که آنها مردم کُرد را باور دارند، اظهار کرد: آنها مردم کُرد را مردمانی با هویت و دارای تاریخ و فرهنگی کهن می‌داند.
نوش‌آبادی ادامه داد: مردم استان کردستان با وجود تفاوت‌های مذهبی، با وفاق کامل در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند و این مهم علاوه بر اینکه زمینه‌ساز توسعه کردستان است به عنوان الگوی وحدت و زیستن مسالمت‌آمیز، قابل تسری و تعمیم به دیگر نقاط و استان‌های کشور است.
وی افزود: وحدت، نیاز امروز نیست بلکه در طول تاریخ نیاز دین اسلام بوده و کشور و نظام نیز بدون وحدت مردم نمی‌توانند به درستی پیش بروند.
وی با بیان اینکه شعار «وحدت» تاکتیکی نبوده بلکه استراتژیکی است، تاکید کرد: وحدت ابزاری برای عبور از بحران‌ها نیست بلکه نیازی حیاتی برای زندگی همیشگی مسلمانان است.
وی در ادامه به برگزاری کنگره‌های مختلف در کردستان در سال‌های اخیر اشاره و بیان کرد: کنگره بزرگداشت امام شافعی، کنگره شعر رضوی، کنگره مشاهیر کُرد و کنگره شعر عاشورایی که در این استان برگزار شده‌اند همگی شاهدی بر این مدعا هستند که وحدت در این استان نهادینه شده است و ارزش‌ها و اعتقادات مقابل مذاهب مختلف محترم شمرده می‌شود.
معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وجود ملیت های مختلف در ایران یکی از امتیازات و فرصت های کشور برای توسعه و پیشرفت عنوان کرد.
وی با اعلام اینکه هنر ایرانی و فرهنگ قرآنی در کشور با هم عجین شده‌اند و ایرانیان را به عنوان مردمی نمونه در دنیا معرفی کرده‌اند، عنوان کرد: نگاهی به گذشته ایران نشان دهنده این است که این سرزمین از ناحیه اقوام، نژادها و زبان‌ها تهدید نشده و کسانیکه برای تفرقه افکنی تلاش کرده اند هیچ سودی نبرده اند.
نوش‌آبادی با اشاره به اینکه نگاه نظام و دولت به مناطق مرزی و کمتر توسعه یافته نگاهی ویژه است، تصریح کرد: دولت از هر امکانی که در اختیار داشته باشد استفاده می‌کند تا سهم بیشتری را برای جبران عقب‌ماندگی‌های کردستان و دیگر نقاط کمتر توسعه یافته اختصاص دهد.
وی به تغییرات مدیریتی اشاره کرد و یادآور شد: تغییرات مدیریتی یک امر معمول، متعارف و بدیهی است و این چرخه تغییر ادامه دارد، مهم این است که انسان در دوره مسئولیتش نقش خود را به درستی ایفا کرده و دین خود را به مردم ادا کند.

captcha