کد خبر: 1406011
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۵

ثبت نام 2 هزار نفر از اعضای کانون‌های مساجد ایلام در مراسم اعتکاف

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد ایلام از نام‌نویسی 2 هزار نفر از اعضای کانون‌های فرهنگی ـ هنری این استان در مراسم معنوی اعتکاف امسال خبر داد.

حجت‌الاسلام علی چراغی‌پور، مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، اظهار کرد: سنت حسنه اعتکاف در 10 کانون فرهنگی ـ هنری مصلی، 10 مرکز بخش و تعدادی از روستاهای پرجمعیت استان از سوی مدیران و اعضای کانون‌های مساجد برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه حدود 2 هزار نفر از اعضای کانون‌های مساجد در مراسم معنوی اعتکاف امسال حضور دارند، گفت: با هماهنگی‌های انجام شده تعدادی از روحانیان استان برای برپایی نماز جماعت و بیان مسائل شرعی و پاسخگویی به شبهات دینی در کانون‌های مساجد حضور می‌یابند.

حجت‌الاسلام چراغی‌پور با اشاره به اینکه این تعداد نوجوان و جوان عضو کانون‌های فرهنگی ـ هنری با مراجعه به مساجد محل خود برای شرکت در این سنت حسنه ثبت نام کرده‌اند، گفت: هدف از مشارکت دبیرخانه کانون‌های مساجد در برگزاری چنین برنامه‌هایی، افزایش معنویات و ارتقای سطح دانش دینی و مذهبی نوجوانان و جوانان به‌عنوان آینده‌سازان ایران اسلامی است.

مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد ایلام برگزاری مسابقات فرهنگی میان معتکفان، سخنرانی، اهدای قرآن و ادعیه و اجرای برنامه پذیرایی از معتکفان در تعدادی از کانون‌های مجری و برگزاری نماز جماعت را از جمله برنامه‌های این دبیرخانه در ایام اعتکاف امسال برشمرد.

وی گفت: این نوجوانان و جوانان همزمان با سایر اقشار مختلف مردم ایلام و ایران اسلامی روزهای 13، 14 و 15 ماه رجب(ایام‌البیض) در مساجد مختلف در سطح این استان معتکف می‌شوند.

یادآور می‌شود، در حال حاضر 243 کانون فرهنگی ـ هنری مسجد در نقاط مختلف استان ایلام فعالیت دارند.

captcha