کد خبر: 1406130
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۴

اعلام نتایج مسابقه «راه روشن» در خانه قرآن بندرانزلی

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: برترین‌های مسابقه مفاهیم نهج‌البلاغه با عنوان «راه روشن» که به صورت غیر حضوری برگزار شد، توسط مؤسسه خانه قرآن بندرانزلی معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، برترین‌های مسابقه مفاهیم نهج‌البلاغه با عنوان «راه روشن» که به صورت غیر حضوری بر اساس جلد چهارم کتاب «راه روشن» برگزار شد، توسط مؤسسه خانه قرآن بندرانزلی معرفی شدند.

با عنایت به لزوم ترویج معارف علوی، مؤسسه خانه قرآن بندرانزلی به نمایندگی از مؤسسه قرآن و نهج البلاغه راه روشن قم، مسابقه مفاهیم نهج‌البلاغه را همه ساله به دو صورت حضوری و غیرحضوری برگزار می‌کند.

در این مسابقه، انسیه رشیدی با کسب 96 امتیاز، سامره دارافکن 94 امتیاز، ساره احمدی 92 امتیاز، فریده مرتاض 92 امتیاز، رضا غلامپور 88 امتیاز و شهربانو قائد با کسب 80 امتیاز برترین‌های این دوره از مسابقات بودند که به مرحله قرعه‌کشی سراسری این مسابقات راه یافتند.

یادآور می‌شود، هر فرد می‌تواند هم در مسابقه غیر حضوری و هم در مسابقه حضوری شرکت کند که در این صورت پس از کسب امتیاز لازم نام افراد، دو بار در قرعه قرار می‌گیرد.

خبرنگار: مریم بحری

captcha