به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از ستاد خبری سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم، عبدالرضا عابد، قائم مقام سازمان اوقاف و رئیس ستاد برگزاری مسابقات در نشست سراسری مسئولان کمیتهها و کارگروههای ستاد برگزاری سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم با بیان اینکه این ستاد تاکنون 12 نشست جهت هماهنگی، اجرایی شدن برنامهها و اقدامات برگزار کرده است اظهار کرد: در این نشستها ضمن معرفی مسئولان کمیتهها، شرح وظایف هر کمیته ابلاغ شده است.
وی بیان کرد: همچنین در این نشستها مقرر شد، امسال 12 کمیته شامل روابط عمومی و اطلاعرسانی، تبلیغات، پژوهشهای قرآنی، پشتیبانی، حراست، بازرسی، طاها، فناوری و اطلاعات، بانوان، فرهنگی، فنی و مالی فعالیت داشته باشند که وظایف و ماموریت تمامی مسئولان کمیتهها مشخص و ابلاغ شده است.
رئیس ستاد برگزاری سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم از تعیین سطحبندی مصاحبهها برای هر یک از مسئولان برگزاری مسابقات جهت جلوگیری از موازیکاری و اثرگذاری هر چه بیشتر در رسانهها توسط کمیته روابط عمومی و اطلاعرسانی در این ستاد خبر داد و افزود: این سطحبندی با آسیبشناسی لازم، نسبت به عملکرد سالهای گذشته صورت گرفت.
برگزاری 80 کارگاه آموزشی همزمان با مسابقات بینالمللی قرآن
همچنین حجتالاسلام والمسلمین سیدمسعود میریان، مسئول کمیته فنی سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم با اشاره به برنامههای آموزشی این دوره از مسابقات اظهار کرد: امسال برنامههای آموزشی در چهار حوزه قرآنی و در قالب 80 کارگاه آموزشی برگزار میشود.
حجتالاسلام میریان گفت: بخشی از آموزشهای این دوره از مسابقات، جلسات قرآنی است که از ششم تا 11 خرداد هر شب با دعوت از چهرههای ممتاز آموزشهای قرآنی استان تهران برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری نشست تعاملی با موسسات قرآنی همزمان با برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن از ایجاد غرفههای آموزشی در فضای نمایشگاهی با مشارکت سازمانها و نهادهای قرآنی خبر داد.
مسئول کمیته فنی سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم تصریح کرد: تشکیل اتاق استاد راهنما، یکی از اقداماتی است که این کمیته با هدف کمک و راهنمایی به متسابقین انجام خواهد داد.
حجتالاسلام میریان درباره فعالیت این اتاق افزود: قاریان و حافظان کشورهای مختلف پس از اجرای برنامه، به این اتاق هدایت و توسط استادان ایرانی، تلاوت آنها مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
به گفته میریان در این اتاق راهکارهای مناسب جهت ارتقای سطح کیفی قرائت قرآن به متسابقان ارائه خواهد شد.
تبلیغات بزرگترین رویداد قرآنی جهان اسلام در تهران
همچنین جواد نظری، مسئول کمیته تبلیغات سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم با تشریح اقدامات صورت گرفته از سوی کمیته تبلیغات گفت: طرح دکور محل برگزاری سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم نهایی شده و اجرای آن از سوی متخصصان آغاز شده است.
وی افزود: پوسترها و کارت دعوت مسابقات هم آماده و در روزهای آینده توزیع خواهد شد.
مسئول کمیته تبلیغات سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن با بیان اینکه طرح تبلیغات شهری مسابقات آماده شده و بر روی لوح فشرده قرار داده شده است، گفت: برای تبلیغات شهری مسابقات نیز با چند شرکت تبلیغات شهری رایزنی شده و ضمن تحویل لوح فشرده طرحهای تبلیغاتی به آنها مقرر شده که از یک هفته قبل از آغاز مسابقات بینالمللی قرآن تا پایان مسابقات، در تابلوهای در نظر گرافته شده، تصاویر مربوط به مسابقات نصب شود.
نظری عنوان کرد: در همین رابطه با شهرداریهای مناطق مختلف تهران جهت در اختیار گرفتن مکانهای تبلیغاتی در اختیار شهرداری تهران نیز نامهنگاری شده و لوح فشرده طرحهای تبلیغاتی مسابقات برای آنها ارسال شده است.
مسئول کمیته تبلیغات سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن گفت: علاوه بر این با سازمان زیباسازی شهرداری تهران، شرکت متروی تهران و... نیز جهت کمک به تبلیغات مسابقات بینالمللی قرآن رایزنیهایی صورت گرفته است.
وی افزود: همچنین با مدیریت فرودگاه بینالمللی امام خمینی(ره) نیز هماهنگیهای لازم صورت گرفته تا تبلیغات محیطی در مسیر ورودی میهمانان خارجی مسابقات بینالمللی قرآن نیز نصب شود.
یادآور میشود، سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم با حضور متسابقانی از ایران و بیش از 60 کشور جهان از پنجم تا دوازدهم خردادماه در سالن اجلاس سران تهران برگزار میشود.