کد خبر: 1406832
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۱

اجرای طرح «با قرآن در زلال اعتکاف» در قصرشیرین

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی قصرشیرین از اجرای طرح با قرآن، ویژه ایام اعتکاف در مساجد این شهرستان خبر داد.

مهین ستمدیده، مسئول امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی قصرشیرین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، گفت: طرح با قرآن ویژه ایام اعتکاف در مساجد قصرشیرین در حال اجراست. اجرای این طرح به‌منظور انس بیشتر معتکفان با قرآن و بهره‌گیری هرچه بیشتر آنان از آموزه‌های الهی بوده است.

وی با اشاره به این‌که بهره‌گیری از ظرفیت برنامه‌های مذهبی در راستای ارتقای فعالیت‌های قرآنی توسط این اداره در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده توسط این اداره اصلاح و تصحیح قرائت نماز معتکفان توسط اساتید اعزامی به مساجد است.

مسئول امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی قصرشیرین در پایان گفت: در ایام برگزاری اعتکاف، تلاوت قرآن و اذان در مساجد به‌صورت زنده اجرا و در این ایام هر روز یک صفحه از سوره مبارکه «حدید» تلاوت می‌شود.

captcha