حسن دولتآبادی، مدیر دفتر تئاتر کودک و نوجوان حوزه هنری در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: به زعم بسیاری از کارشناسان و منتقدان تئاتر، از جمله درخشانترین دورانهای تصدی تئاتر کشور دورانی بود که علی منتظری، در رأس مرکز هنرهای نمایشی وزارت ارشاد قرار داشت، اما آیا وی تخصصی در تئاتر داشت؟
وی ادامه داد: حساسیتی هم که این روزها در مورد جشنواره تئاتر کودک و نوجوان که پیام دهکردی به سمت دبیری آن پذیرفته شده است وجود دارد، نه اینکه مهم نباشد؛ اتفاقاً از اهمیت ویژهای برخوردار است اما هنوز اتفاقی نیفتاده که خواسته باشیم قضاوت عجولانهای بکنیم.
دولتآبادی تصریح کرد: به طور قطع دبیر جدید با توجه به سوابق درخشانی که در زمینه تئاتر به ویژه بازیگری حرفهای دارد در زمینه مدیریت بر یکی از حساسترین رویدادهای تئاتر کشور به شکل خودسرانه عمل نخواهد کرد و از تجاب و دستاوردهای فعالان و مدیران در زمینه تئاتر کودک و نوجوان بیشترین بهره را خواهد برد.
این نویسنده و کارشناس تئاتر کودک و نوجوان گفت: به هر حال جشنواره تئاتر کودک و نوجوان پس از پشت سر گذاشتن بیست دوره نسبتاً موفق، جایگاه خوبی را به دست آورده است و گروهی که در سمتهای اجرایی دبیرخانه این جشنواره را اداره میکنند قطعاً میتوانند مشاهدات و تجارب خود را بی واسطه در اختیار دبیر جدید قرار دهند.
دولتآبادی در پایان گفت: حوزه هنری و بسیاری از محافل و نهادهای فرهنگی و هنری که سوابقی را در امور پژوهشی و تحقیقاتی تئاتر کودک و نوجوان، گونهها و وجوه کاربردی آن داشته و دارند از هیچ کمکی در توفیق این جشنواره دریغ نخواهند کرد و باید با تشریک مساعی سعی در برداشتن موانع، مشکلات داشته و نگرانیهای موجود را مرتفع سازند.