کد خبر: 1406943
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۵
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس:

شاخصه‌های قرآنی در مدارس احیا شود/ مراکز دانشگاهی؛ پایگاهی مستحکم ‌مقابل فتنه‌های دشمنان

گروه فعالیت های قرآنی: ‌باید با ایجاد امور تربیتی قوی در مدارس از هجمه شوم دشمنان کاسته و شاخصه‌های قرآنی احیا شود؛ از این‌رو از مدارس و مراکز دانشگاهی می‌توانیم به‌عنوان پایگاه و دژی مستحکم در مقابل فتنه‌های دشمان یاد کنیم.

عباس صلاحی، منتخب مردم تفرش، آشتیان و فراهان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، با تأکید بر لزوم اجرایی شدن بخشی از فعالیت‌های قرآنی در امور تربیتی آموزش و پرورش، گفت: متأسفانه در سال‌های اخیر تهاجمات فرهنگی جوامع غربی در کشور توسط برخی عمال داخلی و خارجی در حال اجراست که با نهادینه شدن اصول و مقدسات اسلامی می‌توانیم از این روند جلوگیری کرده و در مقابل فرهنگ نظام مقدس جمهوری را در جهان ترویج دهیم.

هدف از شبیخون فرهنگی دشمنان

وی اوج تهاجمات فرهنگی و هدف از اجرای شبیخون فرهنگی توسط عمال ددمنش استکبار را زیرسؤال بردن نظام و اسلام عنوان کرد و گفت: این غاصبان درصدد هستند افکار پوچ و توخالی خود را در روح و روان جوانان متعهد و متخصص ایران اسلامی نهادینه کنند که هر بار با درایت و فراست جوانان نظام با شکست مواجه شدند.

صلاحی در ادامه افزود: امید است با ایجاد امور تربیتی قوی در مدارس از هجمه شوم دشمنان کاسته و شاخصه‌های قرآنی احیا شود؛ از این‌رو از مدارس و مراکز دانشگاهی می‌توانیم به‌عنوان پایگاه و دژی مستحکم در مقابل فتنه‌های دشمان یاد کنیم.

وی با اشاره به آیه اول سوره مبارکه «قلم» که می‌فرماید؛ «ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ؛ نون سوگند به قلم و آنچه می‌‏نویسند»، اظهار کرد: با استناد به این آیه شریف، قلم و تعلیم و تعلم در اسلام از جایگاه بس ویژه‌ای برخوردارست و می‌توان از این ابزار الهی در جهت پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ترویج فرهنگ ناب اسلامی بهره برد.

هدف اصلی انقلاب، ریشه در فرهنگ دارد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تأکید بر اینکه اجرای مباحث فرهنگی به هیچ عنوان قابل اغماض نیستند، هدف اصلی انقلاب اسلامی را ریشه در فرهنگ دانست و افزود: انقلابیون در سال‌های سلطنت رژیم ستمشاهی بر اعتقادات دینی و اسلامی خویش پافشاری کرده و با رهبری امام راحل ایران را به سرمنزل مقصود رسانده و زمینه انقلاب اسلامی را فراهم کردند.

تخصیص بودجه لازم به مباحث فرهنگی ـ قرآنی

وی در ادامه به تخصیص بودجه لازم به مباحث فرهنگی ـ قرآنی نیز اشاره کرد و گفت: فعالیت آموزش و پرورش بیشتر در زمینه آموزش خلاصه می‌شود؛ اما با استفاده از برنامه‌ها و طرح‌های ویژه و کاربردی توسط وزارت ارشاد، تبلیغات و میراث فرهنگی می‌توانیم در گسترش مبانی کلام وحی گام‌های مؤثرتری برداریم.

منتخب مردم آشتیان، تفرش و فراهان ‌در مجلس در پایان با بیان این مطلب که آموزش و پرورش در سال‌های اخیر بیشترین تمرکز خویش را به تغییر سیستم آموزشی قرار داده است، یادآور شد: بی‌شک اگر بودجه‌ای برای این منظور تخصیص داده نمی‌شد و این بودجه صرف امور فرهنگی می شد قطعاً در زمینه فرهنگی موفق‌تر عمل می‌کردیم.

captcha