کد خبر: 1407299
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۸

انتقادات یک طلبه از مسابقات تواشیح و ابتهال کشوری اوقاف

گروه حوزه‌های علمیه: یکی از طلاب شرکت‌کننده در هجدهمین دوره مسابقات تواشیح و ابتهال کشوری انتقاداتی را متوجه این دوره از مسابقات می‌داند و معتقد است با رفع این اشکالات مسابقات جذاب‌تری رقم خواهد خورد.

نرگس عینی‌پور در گفتگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با قدردانی از مسؤلان اوقاف در برگزاری این مسابقات با بیان اینکه ابتهال در کشور و در بخش بانوان پیشرفت خوبی داشته است گفت: مشکلاتی در روند این مسابقات وجود دارد که در دوره‌های گذشته هم عنوان شد اما اصلاح نشده است.

رتبه دوم رشته ابتهال هجدهمین دوره مسابقات ابتهال و تواشیح کشوری اوقاف که در آبادان برگزار شد با بیان اینکه داوری یکی از نقاط ضعف اصلی این دوره از مسابقات بود تصریح کرد: باید وضعیت داوری تقویت شود و از داورانی که در دوره‌های گذشته نیز موجب نارضایتی شرکت‌کنندگان را فراهم کرده‌اند مجددا برای مسابقات استفاده نشود زیرا داوری مسابقات به روز شده ولی برخی از داوران این دوره با متدهای روز داوری آشنایی نداشتند.

عینی‌پور ضعف آئین‌نامه را از دیگر مشکلات عنوان کرد و ادامه داد: متاسفانه با اینکه روآوردن به کارهای جدید در ابتهال و تواشیح برای گروه‌ها و افراد هزینه بر است و دشوارتر در مسابقات به کارهای تکراری بهای بیشتری داده می‌شود به طوری که در هجدهمین دوره این مسابقات شاهد بودیم کارهای تکراری رتبه‌های برتر را آوردند در حالی که در بخش آقایان، گروه‌های ارایه دهنده کارهای تکراری از روند مسابقات حذف می‌شدند.

این مبتهل شرکت‌کننده در هجدهمین دوره مسابقات که چند روز قبل در آبادان به کار خود خاتمه داد اظهار کرد: گروه تواشیحی از تهران که در این مسابقات رتبه نیز آورد کار تکراری سال قبل را ارایه کرد و با وجود اعتراضات افراد و گروه‌های حاضر قبل از اختتامیه و اعلام اسامی ممتازان، توجهی به این انتقادات نشد.

عینی پور تاکید کرد: تنها پاسخی که شنیدیم این بود که این موارد جزء آئین‌نامه است اما در فرم داوری نیست و ما نمی‌توانیم آن را لحاظ کنیم.

وی در بیان نکات قوت این مسابقات نیز تصریح کرد: زمان برگزاری مسابقات از گذشته بهتر بود زیرا در فصل خوبی برگزار شد ضمن اینکه اسکان و پذیرایی این دوره نیز مناسب بود.

وی ادامه داد: قرار بود متن‌هایی آهنگ‌گذاری و به گروه‌های تواشیح ارایه شود اما این کار صورت نگرفت به همین دلیل در این دوره شاهد بودیم که برخی گروه‌ها نصف بیشتر متن خود را به فارسی اجرا کردند که این موضوع جای تامل دارد زیرا اگر فارسی‌خوانی امتیاز ندارد باید حذف شود و اگر دارد باید در آئین‌نامه قید شود تا همه گروه‌ها آن را اجرا کنند.

آیین افتتاحیه هجدهمین دوره مسابقات تواشیح و ششمین دوره مسابقات ابتهال سراسر کشور در بخش خواهران با حضور 200 فعال قرآنی  شنبه 13 اردیبهشت ماه در آبادان و مراسم اختتامیه نیز روز جمعه همان هفته در این شهر برگزار شد.

captcha