کد خبر: 1407388
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۷

شرکت 12 هزار نفر از مردم البرز در مراسم معنوی اعتکاف

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز گفت: امسال 12 هزار نفر از مردم البرز در مراسم معنوی اعتکاف شرکت کرده بودند که 65 درصد از این تعداد را زنان و مابقی را مردان تشکیل می‌دادند.

حجت‌الاسلام سیدعباس مسعودی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، با اعلام شرکت 12 هزار نفر از مردم البرز در مراسم معنوی اعتکاف گفت: البته تا به امروز آمار معتکفین شهرستان‌های طالقان و اشتهارد به این اداره ارسال نشده و بدون شک با ارسال این آمار تعداد معتکفین به میزان قابل توجهی افزایش می‌یابد.
وی خاطرنشان کرد: برای مراسم اعتکاف امسال برنامه‌های ویژه‌ای تدارک دیده شده بود تا شرکت کنندگان بتوانند بیشترین ثواب معنوی را از شرکت در این مراسم نصیب خود کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز توزیع بسته‌های فرهنگی شامل ادعیه، توصیه‌های دینی و مذهبی بین معتکفین را به عنوان بخشی از برنامه‌های مراسم اعتکاف امسال نام برد.
این مسئول از حضور مبلغ و مبلغات‌ در مساجد به عنوان برنامه دیگر مراسم اعتکاف امسال نام برد و افزود: این افراد با حضور در مساجد به سؤالات و شبهات معتکفین پاسخ می‌دادند.
حجت‌الاسلام مسعودی در پایان گفت: از آنجایی که بخش اعظم معتکفان را جوانان و نوجوانان تشکیل می‌دادند درمدت برگزاری این آیین معنوی مسابقات علمی، فرهنگی و دینی بین شرکت کنندگان برگزار شد.

captcha