کد خبر: 1407709
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۲

ارسال بیش از 1000 اثر به جشنواره استانی خاطره‌نویسی دفاع مقدس خوزستان

گروه اجتماعی: مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اعلام کرد: در مدت فراخوان جشنواره با استقبال جامعه ایثارگر زنان بیش از 1000 اثر به دبیرخانه چهارمین جشنواره استانی خاطره‌نویسی دفاع مقدس رسیده است.

عبدالمجید عقیلی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: چهارمین جشنواره استانی خاطره‌نویسی دفاع مقدس به مناسبت گرامیداشت «عملیات بیت‌المقدس» سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر با عنوان «در کوچه آفتاب» برگزار می‌شود.

عقیلی افزود: چهارمین جشنواره استانی خاطره‌نویسی دفاع مقدس با موضوع نقش و مشارکت زنان در دفاع مقدس با توجه به رهنمون‌های مقام معظم رهبری مبنی بر راه‌اندازی نهضت خاطره‌نگاری دفاع مقدس و جمع‌آوری خاطرات ناگفته 8 سال دفاع مقدس در جهت حفظ فرهنگ غنی این دوران و بهره‌برداری از آنها برای استفاده نسل‌های آینده، همچنین تقویت حرکت پویای متعهد در جامعه ادبی استان و برنامه‌ریزی برای ارتقای شناخت و آگاهی نویسندگان نسبت به حقیقت دفاع مقدس و توجه به نویسندگان جوان و کشف استعدادهای تازه و برنامه‌ریزی برای پرورش این استعدادها در اهواز برگزار می‌شود.

وی از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره به تدوین خاطرات هشت سال دفاع مقدس در حوزه زنان، مکتوب کردن این آثار جهت انتقال به نسل‌های بعدی، کشف و شناخت ظرفیت‌های ادبی و خلاق در حوزه ادبیات زنان در دفاع مقدس، بررسی زوایای پنهانی که تاکنون مغفول مانده اشاره کرد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان با اعلام تمدید این جشنواره از 18 اردیبهشت‌ماه به 1 خردادماه گفت: با توجه به استقبال جامعه ایثارگر زنان، تقویت آثار ارسال شده و مشارکت حداکثری زنان ایثارگر این جشنواره اول خردادماه به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر در تالار اجتماعات شرکت ملی حفاری برگزار خواهد شد.

وی در خصوص تعداد آثار رسیده به جشنواره گفت: در مدت فراخوان جشنواره با استقبال جامعه ایثارگر زنان بیش از 1000 اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده است که هیأت داوران در حال ارزیابی آثار هستند.

captcha