کد خبر: 1408181
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۴
اکبری عنوان کرد:

کاربردی شدن پژوهش‌های دینی در وزارت علوم

گروه اجتماعی: معاون وزیر علوم با اشاره به اینکه پرداختن به کاربردی شدن پژوهش‌های دینی از ضرورت‌های برنامه‌های پژوهشی وزارت علوم است، گفت: پژوهشگران سعی دارند با تکیه بر دستورات دینی علومی را تولید کنند که بتوانند مردم را بیشتر با دستورات دینی عجین کنند.

احمد اکبری، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: در دین مبین اسلام موضوعی وجود ندارد که به توسعه علم و اهمیت دادن به دانش‌ و تفکر بر آن تاکید نشده باشد.

وی افزود: در وزارت علوم و سازمان پژوهش‌ها همه فعالیت‌ها با الهام از دین و تأسی از دستورات الهی در خصوص کسب علم و دانش انجام می‌شود.

تأکیدات دین اسلام برخدمت به بشریت

اکبری تصریح کرد: هر قدمی که در راستای تولید علم برداشته می‌شود خدمت رسانی به جامعه و بشریت را به دنبال دارد و خدمت به بشریت به نوبه خود یک آموزه دینی و از تأکیدات دین اسلام و توصیه اهل بیت(ع) است.

پرداختن به کاربردی شدن پژوهش‌های دینی

معاون وزیر علوم، رسیدن به دانش فنی و تولید علم با تکیه بر دین را در اولویت فعالیت دانشمندان و پژوهشگران ایرانی معرفی و تصریح کرد: پرداختن به کاربردی شدن پژوهش‌های دینی از ضرورت‌های برنامه‌های پژوهشی وزارت علوم بوده و در سازمان پژوهش‌ها هم برنامه‌های جامعی برای حمایت از این نوع فعالیت‌های علمی صورت می‌گیرد.

شتاب در پرداختن به پژوهش‌های علمی مبتنی بر آموزه‌های دینی

وی عنوان کرد: طی سال‌های اخیر پرداختن به پژوهش‌های علمی که مبتنی بر آموزه‌های دینی باشد از سوی محققان شتاب زیادی گرفته است و بیشتر دانشمندان و پژوهشگران سعی دارند با تکیه بر دستورات دینی علومی را تولید کنند که بتوانند مردم را بیشتر با دستورات دینی عجین کرده و از قرآن، این منبع الهی علوم، بهترین بهره‌وری را در کسب دانش‌ها داشته باشند.

رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی استفاده از فرمایشات بزرگان دینی را راهی برای رسیدن به تولید علم و دانش به‌روز عنوان کرد و گفت: بیشتر فرمایشات ائمه معصومین(ع) پایه علمی داشته و تعمق و تفکر در این فرمایشات ما را به علومی می‌رساند که راهگشای سعادت بشریت خواهد بود.

فرهنگ سازی تولید علم بر اساس اخلاق و آموزه‌های دینی

اکبری بیان کرد: فرهنگ سازی تولید علم بر اساس اخلاق و آموزه‌های دینی از تأکیدات دانشمندان سازمان پژوهشی علمی و صنعتی بوده و همه تلاش دارند پژوهش‌های خود را برپایه علوم دینی دنبال کنند تا در کنار تولید علم به جایگاه خداوند و عظمتش بیشتر اشراف پیدا کنند.

وی انگیزه در پژوهش‌های دینی را رسیدن به علوم الهی معرفی کرده و این چنین گفت: همه اندیشمندان و محققان در همه جای دنیا اگر بر دستورات الهی که در همه ادیان بیان شده است تاکید داشته باشند علوم و دانشی را تولید خواهند کرد که راه سعادت بشریت را هموار می‌کند.

استعانت به دستورات الهی راهی برای حل معضلات کسب علم

معاون وزیر علوم استعانت به دستورات الهی را راهی برای حل معضلات پیش‌روی کسب علوم دانسته و گفت: در هر جوامعی دانشمندان در مسیر پژوهش‌های خود اگر به نقطه مبهمی برسند به اعتقادات و آموزه‌های الهی خود مراجعه و راه حل مشکلات پژوهشی خود را در دستورات الهی یافت می‌کنند.

وی در پایان زیربنای رسیدن به پژوهش‌های کاربردی را تکیه بر علوم الهی بیان و افزود: رسیدن به موفقیت بدون داشتن انگیزه و تاسی بر دستورات الهی امکان‌پذیر نخواهد بود.

captcha