کد خبر: 1408640
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۹

دوره آموزش تفسیر، حدیث ویژه کودکان در اندیمشک برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: دوره آموزشی تفسیر، حدیث و شعر با محوریت آیات قرآنی ویژه کودکان شهرستان اندیمشک برگزار می‌شود.

امین رشیدی، مدیر مؤسسه قرآنی مشکات‌النور شهرستان اندیمشک در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: نام‌نویسی دوره‌ آموزشی تابستانه این مؤسسه از 22 اردیبهشت شروع شده است و تا نیمه اول خرداد ادامه خواهد داشت.

وی درباره کلاس‌های این موسسه گفت: دوره آموزشی مهدقرآن ویژه کودکان در قالب اشعار قرآنی، تفسیر، آموزش حدیث، حفظ سوره‌های قرآنی در این مؤسسه قرآنی با تدریس قلاوند و میرکناری برگزار می‌شود.

رشیدی با بیان اینکه دوره آموزشی تجوید سطح 2 ویژه بزرگسالان از اوائل اسفند در حال برگزاری است، اعلام کرد: از اول اردیبهشت دوره ترجمه و مفاهیم قرآنی ویژه بانوان در حال برگزاری است. عیسی محمدپور تدریس این دوره را که با حضور 20 متقاضی در حال برگزاری است، به عهده دارد. این دوره تا پایان تابستان ادامه خواهد داشت.

مدیر مؤسسه قرآنی مشکات‌النور اندیمشک، همچنین از برگزاری مسابقه حفظ جزء 30 قرآن همراه با مشاوره و آموزش ویژه سنین زیر 15 سال در این موسسه خبر داد و گفت: به نفرات برتر با اهدای جوایزی تقدیر می‌شود. آموزش این دوره بر عهده امین رشیدی و کیانوش قلاوند خواهد بود.

وی هدف از برگزاری این دوره را کشف استعدادهای شرکت‌کنندگان و تقویت استعدادها عنوان کرد و گفت: با تحقق این مهم و با استفاده از ظرفیت‌های موجود، به ترویج فرهنگ قرآنی پرداخته خواهد شد و فضایی معنوی برای خانواده‌ها ایجاد خواهد شد.

رشیدی در پایان یادآور شد: در این مؤسسه دوره آموزشی روخوانی و روانخوانی و تجوید ویژه نوجوانان و جوانان در تابستان برگزار می‌شود. دوره آموزشی سبک زندگی اسلامی نیز ویژه بزرگسالان از 18 اردیبهشت شروع شده است و تا پایان تابستان ادامه دارد. غفاری آموزش این دوره را بر عهده دارند.

captcha