کد خبر: 1408781
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۱
مطلق عنوان کرد:

برنامه‌های وزارت بهداشت برای افزایش نرخ باروری در کشور

گروه سلامت: مدیر کل دفتر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس وزارت بهداشت گفت: مشاوره برای کاهش میانگین فاصله زمانی بین فرزندان، پیشگیری از بارداری‌های پرخطر و سقط و... از رویکردهایی است که وزارت بهداشت برای افزایش نرخ باروری در پیش دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) محمد‌اسماعیل مطلق، مدیر کل دفتر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس وزارت بهداشت در نشست کشوری رویکردهای ارتقای نرخ باروری کلی و لزوم آنکه در شیراز برگزار می‌شود، افزود: میزان باروری کلی در حال حاضر ۱. ۸۵ است که می‌توان با توجه به ساختار فعلی وضع زناشویی و استفاده از شیوه‌های مختلف و برنامه ریزی‌های لازم در ارتقای آن موثر واقع شد.
مطلق با اشاره به اهمیت آموزش‌های خودمراقبتی و تاثیر آن در ارتقای نرخ باروری، اظهار کرد: در صورتی که تعداد افراد بدون همسر در اثر فوت ۱۰ درصد کاهش یابد، نرخ باروری به ۱. ۸۷ همچنین با ۱۰ درصد کاهش افراد بدون همسر در اثر فوت، به ۱. ۸۷ با ۱۰ درصد کاهش افراد بدون همسر در اثر طلاق این نرخ به ۱. ۸۸ و با ۱۰ درصد کاهش افراد مجرد به ۲. ۶۰ می‌رسد و در صورت ۱۰ درصد کاهش همه موارد گفته شده به میزان باروری کلی ۲. ۶۵ می‌رسیم، که با رسیدن به این آمار دغدغه‌های فعلی رفع می‌شود.
مدیر کل دفتر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس وزارت بهداشت، بیان کرد: برای دستیابی به این هدف باید تمامی نهاد‌ها و سازمان‌ها همکاری کنند و در زمینه افزایش تعداد فرزندان فرهنگ سازی شود.
مطلق گفت: ارتقای مشاوره‌ هنگام ازدواج و پس از ازدواج با تاکید بر مهارت‌های زوجین و سلامت جنسی با رعایت چارچوب‌های مذهبی، فرهنگی و اجتماعی، مشاوره برای کاهش میانگین فاصله زمانی بین فرزندان، پیشگیری از بارداری‌های پرخطر و سقط، جلوگیری از مرگ مادر، نوزاد و شیرخوار و مشاوره برای کاهش میانگین فاصله زمانی بین ازدواج و فرزند اول از رویکردهایی است که وزارت بهداشت برای افزایش نرخ باروری در پیش دارد.

captcha