کد خبر: 1408875
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۹

فعالیت 160 خانه قرآن روستایی در استان مرکزی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن‌‌ کریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی از فعالیت 160 خانه قرآن روستایی در این استان خبر داد.

حجت‌الاسلام محمد‌رضا شفیعی، مسئول دارالقرآن الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: خانه‌های قرآن روستایی از سال 86 در استان فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

وی با بیان اینکه خانه‌های قرآن روستایی در راستای بهره‌مندی از ظرفیت‌های مردمی مستعد داخل روستاها به‌منظور آموزش افراد تأسیس شد، بیان کرد: توسعه و ترویج هرچه بیشتر فرهنگ و معارف قرآنی از دیگر اهداف تأسیس این مراکز است.

فعالیت 160 خانه قرآن روستایی در استان

حجت‌الاسلام شفیعی با بیان اینکه از سال 1386 تا پایان سال 92 در مجموع تعداد 160 خانه قرآن روستایی در سراسر استان تأسیس شده است، اظهار کرد: تأسیس این خانه‌های قرآنی سبب بروز موفقیت‌های بسیاری در عرصه آموزش و ترویج کلام وحی شده است.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر حمایت اداره‌کل تبلیغات اسلامی پشتیبانی شوراهای اسلامی و امور روستایی استانداری از خانه‌های قرآن روستایی تأثیر بسیار زیادی در موفقیت  این خانه‌ها دارد، ادامه داد: ارائه چنین حمایت‌هایی سبب شد که علاوه بر آموزش عمومی و متوسطه قرآن کریم در تعدادی از رشته‌ها آموزشیاران قرآنی را نیز تربیت کنیم.

تربیت آموزشیاران قرآنی

حجت‌الاسلام شفیعی با بیان اینکه تربیت آموزشیاران قرآنی اولین گام در مسیر تربیت کادر مربیان و مدرسان متخصص قرآنی است، افزود: این دوره‌ها در روستاهایی که کمتر از 5 هزار نفر جمعیت دارند، برگزار شد.

وی مطرح کرد: علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی شامل مفاهیم، حفظ، تجوید، روخوانی و روانخوانی قرآن کریم برگزاری برنامه‌های تبلیغی و ترویجی از دیگر فعالیت‌هایی است که تحت نظر خانه‌های قرآن روستایی صورت می‌گیرد.

این مقام مسئول در پایان برگزاری محافل انس با قرآن روستایی در طول سال را از جمله فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی خانه‌های قرآن روستایی دانست و یادآور شد: طبق برنامه‌ریزی‌ها هر خانه قرآن روستایی فعال موظف است که در ایام ماه مبارک رمضان و ایام‌الله دهه فجر محفل انس با قرآن برگزار کند.

captcha