کد خبر: 1409181
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۹

3 وقف جدید در قائن ثبت شد

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف قائن گفت: از آغاز امسال تاکنون 3 وقف جدید توسط خیران نیک‌اندیش این شهرستان به ارزش 80 میلیون تومان ثبت شده است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام مهدی قاصری، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه قائن امروز، 31 اردیبهشت با اشاره به بهره‌گیری از سنت وقف در توسعه اقتصاد جامعه گفت: امسال سه موقوفه جدید توسط خیران نیک‌اندیش قائن وقف شده است.



وی با بیان اینکه یکی از این موقوفات وقف دو دانگ آب و اراضی کشاورزی در روستای نوغاب این شهرستان بوده است، اضافه کرد: این موقوفه به ارزش 30 میلیون تومان با نیت عزاداری برای ایام فاطمیه وقف شده است.



رئیس اداره اوقاف قائن با بیان اینکه وقف دو قطعه زمین مسکونی در سال جاری از دیگر موقوفه‌های جدید در این شهرستان بوده است، یادآور شد: این موقوفات برای توسعه امامزاده میر عبدالله و میر عبدالرزاق بزن‌آباد قاینات وقف شده است.



قاصری با اشاره به اینکه ارزش ریالی این دو موقوفه هر کدام 25 میلیون تومان برآورد شده است، یادآور شد: موقوفات جدیدی که در سال جاری در قائن وقف شده دارای ارزشی بالغ ‌بر 80 میلیون تومان بوده است.

captcha