کد خبر: 1409283
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۰
رئیس تبلیغات اسلامی ایلام:

بی‌توجهی به امر به معروف سلامت اجتماع را به خطر می‌اندازد

گروه اجتماعی: در جوامع غربی مردم نسبت به یکدیگر امر به معروف و نهی از منکر ندارند؛ بنابراین بسیاری از فسادهای اخلاقی و ناهنجاری‌های فرهنگی به‌وجود آمده است که سلامت این جوامع را تحت تأثیر خود قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام محمد فتاحی، رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان ایلام سه‌شنبه، 30 اردیبهشت در نشست حلقه صالحین بیمارستان شهید مصطفی خمینی(ره) شهر ایلام، اظهار کرد: یکی از مباحثی که دین اسلام به آن به‌صورت ویژه پرداخته، مقوله امر به معروف و نهی از منکر است که همه ما باید نسبت به انجام آن در هر شرایطی احساس وظیفه کنیم.

وی با بیان اینکه در جوامع غربی مشکلی که وجود دارد این است که مردم نسبت به یکدیگر امر به معروف و نهی از منکر ندارند، گفت: بنابراین بسیاری از فسادهای اخلاقی و ناهنجاری‌های فرهنگی به‌وجود آمده است که سلامت این جوامع را تحت تأثیر خود قرار داده است.

رئیس تبلیغات اسلامی ایلام گفت: امر به معروف و نهی از منکر در کشور اسلامی ما مقوله‌ای مهم است که افراد باید در مقابل ناملایمات به آن واکنش نشان دهند تا آسیبی به ارزش‌های اسلامی نرسد و پرداختن به این واجب دینی عزم و اهتمام همگانی را لازم دارد.

حجت‌الاسلام فتاحی در ادامه به تشریح راه‌های امر به معروف و نهی از منکر در جامعه توسط افراد پرداخت و عنوان کرد: عمل به این فریضه می‌تواند دسته‌جمعی و فردی باشد که حتماً شعاع عمل جنبه دسته‌جمعی آن بیشتر است؛ بنابراین همه باید خودشان را در برابر ناهنجاری‌های جامعه مسئول بدانند.

امر به معروف احیاگر واجبات دین اسلام است

علی برجی، مدیر داخلی بیمارستان شهید مصطفی خمینی(ره) شهر ایلام نیز در این نشست با بیان اینکه احیای امر به معروف و نهی از منکر سبب پاکی جامعه می‌شود، اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر احیاگر واجبات دین اسلام است که نقش سازنده و مؤثری در حفظ حریم‌ها و صیانت از ارزش‌های اسلامی و معنوی دارد.

وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر راهکاری مؤثر برای جلوگیری از انواع فساد است، عنوان کرد: این فریضه الهی، ریشه فساد را می‌خشکاند و جامعه را از گزند آسیب‌های احتمالی حفظ می‌کند.

captcha