
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجتالاسلام حسن هنرمند، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی امروز، 31 اردیبهشت در نشست مشورتی شورای ایثارگران استان، گفت: سالروز حماسه فتح خرمشهر همواره باید گرامی داشته شده و بهعنوان یک یادمان حفظ شود.
وی اظهار کرد: فتح خرمشهر نمادی از یک مدیریت جهادی تمامعیار و بینظیر در سطح دنیا بود؛ چراکه مردم با دست خود سرنوشت جنگ را تغییر دادند.
حجتالاسلام هنرمند ادامه داد: از سوی دیگر از خودگذشتگی جانبازان و ایثارگران و صبر و تحمل خانواده این بزرگواران راز پیروزی جنگ و تداوم انقلاب انقلاب اسلامی ایران است.
وی افزود: سالروز فتح خرمشهر فرصت مغتنمی است که رشادتها و فداکاریهای شهدا و رزمندگان اسلام برای نسل جوان جامعه که در آن دوران حضور نداشتند، بازگو شود.
این مقام مسئول در پایان بیان اینکه تأسی به قرآن و سیره اهل بیت(ع) و فرمانپذیری محض از امام راحل از جمله اصولی بود که پیروزی در جنگ تحمیلی را رقم زد، مطرح کرد: اگر جوانان این مرزو بوم بهدرستی با سیره شهدا و رزمندگان 8 سال دفاع مقدس آشنا شوند؛ قطعاً راه و روش آنها را در زندگی بهکار گرفته و این خود بهترین راه صیانت از اسلام و قرآن است.