کد خبر: 1409477
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۷

حوزه‌های علمیه پایگاه‌های مهم توسعه فرهنگ در نظام اسلامی هستند

گروه اجتماعی: امام جمعه دهلران بر پویایی حوزه‌های علمیه در جامعه تأکید کرد و گفت: این مراکز دینی، یکی از ارکان و پایگاه‌های مهم ترویج و توسعه فرهنگ در نظام اسلامی هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه شهرستان دهلران، حجت‌الاسلام سیدمحسن موسوی، امام جمعه دهلران سه‌شنبه، 30 اردیبهشت در دیدار با مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان ایلام با اشاره به نام سال، اظهار کرد: تقدم فرهنگ بر اقتصاد در فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب، دلیل روشنی بر نقش سازنده و محوری فرهنگ صحیح در رشد هر جامعه‌ای است.

وی بر تقویت فرهنگ اسلامی و دینی در جامعه تأکید کرد و گفت: روحانیان و مبلغان دینی، پیام‌آوران ارزش‌های الهی و هادیان مردم به‌سوی قله‌های معنویت و کمال‌ هستند و لازمه موفقیت در انجام این رسالت بزرگ، آراستگی به فضایل اخلاقی و تهذیب نفس است.

حجت‌الاسلام موسوی با ابراز خرسندی از استقبال نوجوانان و جوانان این شهرستان به تحصیل در حوزه‌های علمیه، افزود: این رویکرد، فرصتی بسیار مغتنم و ارزشمند است.

امام جمعه دهلران حوزه‌های علمیه را یکی از ارکان و پایگاه‌های مهم ترویج و توسعه فرهنگ در نظام اسلامی برشمرد و گفت: فهم دقیق از علوم دینی، شناخت زمان و همچون پیامبر گرامی اسلام(ص) «طبیب دوّار بطبّه» بودن آن چیزی است که از حوزه‌های علمیه و طلاب جوان انتظار می‌رود.

وی بر پویایی حوزه‌های علمیه در جامعه تأکید و اظهار کرد: داشتن برنامه‌ای میان‌مدت و بلندمدت به همراه مدیریت صحیح برای رسیدن به اهداف تعیین شده در حوزه‌های علمیه بسیار ضروری و مهم است.

حجت‌الاسلام موسوی به برخی از مشکلات طلاب و روحانیان در سطح شهرستان دهلران اشاره کرد و خواستار پیگیری آ‌ن‌ها شد.

بنا بر این گزارش، حجت‌الاسلام نظری، مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان ایلام نیز در ابتدای این دیدار، گزارشی از خدمات انجام شده توسط این مرکز برای طلاب و روحانیان ارائه کرد و گفت: بیمه پایه، بیمه تکمیلی، پرداخت وام، هدیه ازدواج، خدمات فرهنگی و رفاهی از مهم‌ترین اقدامات این مرکز برای طلاب حوزه‌های علمیه استان ایلام است.

captcha