کد خبر: 1409961
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۴
معاون پژوهش و ارتباطات بنیاد شهید استان مرکزی:

تولید کلیپ‌ در حوزه ایثار و شهادت از تألیف کتب تأثیرگذارتر است

گروه اجتماعی: ساخت و نمایش کلیپ‌های تأثیرگذار در حوزه فرهنگ به‌ویژه فرهنگ ایثار و شهادت از نگارش و کتابت کتب مختلف در این زمینه ااثرگذارتر است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، عزیزالله شیخی، معاون پژوهش و ارتباطات بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی پنجشنبه، اول خرداد در نشست هم‌اندیشی مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران با مدیرکل صدا و سیمای استان، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس را از جمله وظایف و تکالیف ملی دانست و گفت: شهدا دین بزرگی بر ملت شریف ایران دارند که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان این مهم که برای توسعه فرهنگ ایرانی ـ اسلامی باید از تمامی ظرفیت‌های موجود در جامعه استفاده کرد، افزود: بی‌شک بهره‌مندی صحیح از ابزار و وسایل ارتباط جمعی در ارتباطات بسیار حائز اهمیت است.

شیخی ضمن اشاره به اینکه ابزار و وسایل ارتباط جمعی در راستای ترویج فرهنگ دینی و ارائه الگوهای اسلامی از نقش بسیار مهمی برخوردار هستند، اضافه کرد: در حقیقت این مهم برای رشد و توسعه جوامع بسیار مهم و کاربردی ارزیابی می‌شود و اگر جامعه‌ای قصد توسعه فرهنگ نظام خویش را دارد باید از رسانه به بهترین صورت ممکن استفاده کند.

وی در ادامه رشد و تعالی فرهنگ جوامع را در سایه تعمیق و تبیین افکار صحیح مسئولان ذیربط به سایر اقشار جامعه عنوان کرد و افزود: خوشبختانه پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی افکار اسلامی به‌معنای واقعی خود تعریف شده و رسالت خویش را به شایستگی انجام داده است.

شیخی در ادامه انقلاب، دوران دفاع مقدس، بهره‌مندی از منویات امام راحل و رهبر معظم انقلاب را مرکز ثقل پیشرفت‌های عدیده نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و اضافه کرد: مهم‌ترین رسالت وسایل ارتباط جمعی نظام مقدس جمهوری اسلامی صدور انقلاب به جهان است که با وجود بیداری اسلامی در منطقه این مهم تا حد زیادی تحقق یافته است.

وی همچنین اظهار کرد: مهم‌ترین اولویت در رسانه ملی ما زنده نگه داشتن آرمان‌های امام راحل و شهدای معزز است؛ لذا با ساخت و اجرای برنامه‌های قابل توجه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت می‌توانیم از ارزش‌های مدنظر این عزیزان پاسداری کرده و دین خویش را به شهدا ادا کنیم.

شیخی در بخشی از سخنان خویش، بنیاد شهید را متولی اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد و گفت: بی‌شک این مهم با همکاری صمیمانه صدا و سیمای محقق شده و جوانان نسل‌های بعد با این فرهنگ ناب ایرانی ـ اسلامی بیگانه نیستند.

وی از خدمات ارزنده و اجرای برنامه‌های قابل توجه صدا و سیمای استان در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تقدیر کرد و گفت: خوشبختانه این سازمان در پوشش تبلیغاتی و خبری برنامه‌های این نهاد نهایت همکاری را داشته است.

معاون پژوهش و ارتباطات بنیاد شهید استان در پایان، با اشاره به اینکه ساخت و نمایش کلیپ‌های تأثیرگذار در حوزه فرهنگ به‌ویژه فرهنگ ایثار و شهادت از نگارش و کتابت کتب مختلف در این زمینه از اثرات و آثار قابل توجهی برخوردارست، اظهار کرد: تهیه فیلم و تله‌فیلم با همکاری صدا و سیما و این نهاد در حفظ و نگهداری این فرهنگ غنی اسلامی بسیار قابل توجه بوده و پسندیده است تا همگان در این راستا قدم برداشته و از ارزش‌های اسلامی حفاظت کنیم.

captcha