به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از ستاد خبری سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم، حجتالاسلام والمسلمین موسی غضنفرآبادی، عضو فراکسیون روحانیون مجلس با بیان این مطلب که اهمیت دادن به مباحث قرآنی خیر و برکت برای نظام و ملت ایران در پی دارد، بیان کرد: برپایی مسابقات بینالمللی قرآن تهمتها و حرفهای دروغ وهابیت و سعودیها علیه ایران را از بین میبرد.
وی با اشاره به اینکه برپایی مسابقات بینالمللی به جهان اسلام ثابت میکند که ایران با محوریت قرآن حرکت میکند، افزود: قاریان و حافظانی که در مسابقات بینالمللی قرآن شرکت میکنند خود مبلّغان خوبی برای اسلام در کشورشان هستند.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان اینکه با برپایی مسابقات قرآن به طور قطع توجه و نگاه ملتها و جهان اسلام به مردم ایران بهتر خواهد شد، افزود: این مسابقات و اهتمام جمهوری اسلامی ایران به برپایی آن نقش سوء معاندان علیه جمهوری اسلامی را خنثی میکند، بنابراین ضرورت دارد هر ساله مسابقات بینالمللی قرآن کریم گستردهتر و پرشکوهتر از سالهای قبل برپا شود.
نماینده کرمان با اشاره به اینکه مسابقات بینالمللی قرآن کریم روش و الگوهای مشخصی را در راستای حرکت به سمت سبک زندگی ایرانی و اسلامی ارائه میکند، بیان کرد: برگزاری هر ساله مسابقات بینالمللی قرآن، بها دادن به قرآن را در نزد ملت ایران نشان میدهد.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با اشاره به اینکه نسبت به برپایی مسابقات قرآن کریم و همچنین، سایر فعالیتهای قرآنی از هرگونه هزینهای دریغ نکنیم، بیان کرد: باید انعکاس خبری خوبی نسبت به برپایی مسابقات بینالمللی قرآن کریم در جامعه صورت گیرد.
عضو فراکسیون روحانیون مجلس با اشاره به اینکه با برپایی مسابقات قرآن فضای دلچسب و مطبوعی در جامعه ایجاد میشود، گفت: همین فضا مردم را وادار به حرکت به سمت و سوی مفاهیم و آموزههای قرآن کریم میکند.
وی اضافه کرد: وقتی مردم حضور قاریان و حافظان جهان اسلام را در ایران میبینند خود به خود زمینه توجه آنها به ویژه نسل جوان و نوجوان به قرآن بیش از پیش فراهم میشود. از دیگر برکات قرآن کریم این است که شرکتکنندگان هم تلاش میکنند تا چنین مسابقاتی را در کشور خودشان برپا کنند.
غضنفرآبادی با اشاره به اینکه دولت و مجلس در اختصاص اعتبارات خود به مباحث قرآنی تلاش کردهاند، افزود: هر چه نسبت به موضوعات و مباحث قرآنی هزینه کنیم باز هم کم است.