کد خبر: 1411766
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۷
حجت‌الاسلام رنجبر:

انسان‌ها با تمسک به انسان کامل رستگار خواهند شد

خبرنگاران افتخاری/ شعبانعلی قانعی اردکانی: خطیب کشوری در سخنانی در مراسم جشن عید مبعث در اردکان با اشاره به ویژگی‌های انسان کامل، لازمه رستگاری را تمسک و الگوبرداری از انسان کامل دانست.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مراسم جشنی که به مناسبت عید مبعث در محل مسجد روح‌الله اردکان برگزار شد، یکی از سخنرانان کشوری مطالبی با موضوع رستگاری انسان‌ها و راه‌های رسیدن به کمال مباحثی مطرح کرد.



حجت‌الاسلام والمسلمین رنجبر با اشاره به ویژگی‌های فردی و اجتماعی پیامبر خاتم(ص) به عنوان انسان کامل، تأسی به اخلاق و گفتار این بزرگوار را لازمه رسیدن به رستگاری عنوان کرد.



وی در ادامه سخنان خود با اشاره به آیات و روایات، خوشرویی و ملاطفت در برخورد با دیگران را لازمه پیشرفت در همه امور خواند و افزود: در برخوردهای اجتماعی به‌ویژه در روابط خانوادگی، نرمی و گذشت حرف اول را می‌زند.



رنجبر در پایان پیامبر خاتم(ص) را نمونه کامل انسانی دانست که خداوند سبحان برای راهنمایی و هدایت بشر به انسان‌ها عطا کرده است.



همچنین، حجت‌الاسلام حاجی‌اسماعیلی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی اردکان نیز در این مجلس جشن بعثت ختم‌الانبیاء(ص)، مکارم اخلاق را از ویژگی‌های اخلاقی پیامبر اعظم(ص) عنوان کرد.



وی مبعث را بزرگترین عید تاریخ اسلام دانست و افزود: عید مبعث روز بالندگی و سرافرازی انسانیت است و روزی است که خداوند سبحان با آغاز نزول قرآن کریم بشر را به سوی تکاملی آسمانی رهنمون شد.



رئیس اداره تبلیغات اسلامی اردکان در ادامه سخنان خود افزود: در عید مبعث خدا با انتخاب پیامبر اکرم(ص) تکلیف انسان‌ را مشخص کرد و شیوه زندگی سعادتمند را به آن‌ها آموخت.



وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به نزول اولین آیات قرآن کریم در شب 27 ماه رجب ، نزول قرآن کریم به عنوان شیوه‌نامه زندگانی الهی انسان‌ها را از اصلی‌ترین اهداف بعثت پیامبر(ص) معرفی کرد.



همچنین، در این مراسم، ضمن اجرای برنامه مدیحه‌سرایی، مسابقات فرهنگی و برنامه اعطای جوایز نیز برگزار شد.



جشن بزرگ عید مبعث با همکاری واحد فرهنگی مسجد روح‌الله از سوی اداره تبلیغات اسلامی اردکان در شب عید مبعث همراه با برنامه‌های متنوع فرهنگی برگزار شد.



همچنین، در خبر دیگری از این شهرستان آمده است: همزمان با فرارسیدن 27ماه رجب‌المرجب، سالروز بعثت پیامبر اسلام(ص)،  جشن‌های عید مبعث امسال در مساجد و مراکز دینی اردکان با کیفیتی بیشتر از سال‌های گذشته برگزار شد.



مراسم مختلف جشن و سرور از جمله مولودی‌خوانی، معرا‌ج‌نامه‌خوانی، گردهمایی، همایش در شب و روز 27 رجب، سالروز مبعث و معراج نبی مکرم اسلام(ص) با حضور اقشار مختلف مردم در مساجد، حسینیه‌ها و تکایا برگزار شد.



همچنین، برپایی ایستگاه‌های صلواتی و عرضه مسابقات و ویژه‌نامه‌های مبعث در میادین سطح شهر اردکان از دیگر برنامه‌های این ایام بود.



همچنین، در خبر دیگری از این شهرستان آمده است: مراسم شبی با قرآن کریم همراه با جشن آغاز نزول وحی در مسجد روح‌الله  اردکان و با حضور عاشقان و شیفتگان قرآن کریم برگزار شد.



این مراسم به همت کانون قرآن اداره تبلیغات اسلامی اردکان با حضور قاریان و حافظان قرآنی شهرستان در محل مسجد روح‌الله اردکان برگزار شد. در این مراسم نورانی، تنی چند از قاریان ممتاز اردکانی به تلاوت آیات نورانی کلام‌الله مجید پرداختند.



حجت‌الاسلام رنجبر، از سخنرانان کشوری در این مراسم طی سخنانی ضمن برشمردن وقایع تاریخی شب 27 ماه رجب، نزول قرآن کریم از سوی خداوند سبحان را اصلی‌ترین برنامه‌های نبوت دانست و شایستگی‌های پیامبر اسلام(ص) در بهره‌مندی از وحی الهی را تببین کرد.



یادآور می‌شود، در این مراسم نورانی، برنامه‌های متنوعی از جمله مسابقات قرآنی حضوری، اجرای قرائت توسط نونهالان و اعطای جوایز اجرا شد.

captcha