کد خبر: 1411911
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۸

مدیریت جهادی نیازمند خودباوری و عزم ملی در جامعه است

گروه اجتماعی: معاون راهبردی قوه قضائیه با بیان اینکه مدیریت جهادی نیازمند خودباوری و عزم ملی در جامعه است، گفت: دفاع مقدس الگوی بارز مدیریت جهادی موفق در نظام اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، محمدباقر ذوالقدر، معاون راهبردی قوه قضائیه پیش از ظهر امروز، 7خرداد  در اردوگاه آموزشی روش برنامه‌ریزی راهبردی که در سالن اجتماعات دادگستری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: مبعث منشأ تحول در زندگی بشر و نجات بشریت از گمراهی و حرکت در مسیر تعالی است.

وی با اشاره به شعار سال و اهمیت مدیریت جهادی گفت: با درک صحیح و آگاهی از شرایط کشور و همچنین با عزم ملی و همراهی مردم می‌توان به روند توسعه کشور کمک کرد.

معاون راهبردی قوه قضائیه در ادامه با اشاره به جایگزین شدن جنگ نرم به جای جنگ نظامی عنوان کرد: اگر تا دیروز دشمنان با حضور در میدان‌های جنگ درصدد آسیب زدن به نظام اسلامی بودند در حال حاضر با فشار بر اقتصاد و فرهنگ وارد میدان نبرد شده‌اند که وجود تحریم‌ها خود گواه این مطلب است.

وی مدیریت در دوران جنگ، مدیریت امنیتی، تجربه جهاد سازندگی، مدیریت در عرصه دیپلماسی و عرصه‌های علم و فناوری را نمونه‌های از مدیریت جهادی  موفق دانست و افزود: مدیریت جهادی باید در دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های کشور مورد بررسی علمی قرار بگیرد.

عزم راسخ و اراده پولادین ویژگی مدیریت جهادی است

ذوالقدر عنوان کرد: اتکا به خداوند، خودباوری و اعتماد به نفس، همت بلند، تلاش مستمر، قانع نشدن به وضع موجود و عزم راسخ و اراده پولادین ویژگی مدیریت جهادی است.

وی با بیان اینکه با اتکا به دانش و تدبیر و تکیه به مردم با فداکاری و ایثار می‌توان به دستاوردهای بزرگی دست یافت، تأکید کرد: قوه قضائیه با تمام قدرت در راستای تحقق مدیریت جهادی در سال 93 گام برمی‌دارد.

این مسئول با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی روش برنامه‌ریزی راهبردی بیان کرد: این کارگاه‌ها به‌منظور تحقق یک نقشه راه صحیح و مؤثر قوه قضائیه و و ساختار این قوه در عبور از مدیریت سنتی و  غیر پویا برگزار می‌شود.

معاون راهبردی قوه قضائیه تأکید کرد: این قوه جزء فعال‌ترین و حساس‌ترین نهادهای کشور به‌شمار می‌رود که کار آن پیچیده‌ترین کارهاست و کارآمدی نظام اسلامی و دینی با کارآمدی این قوه سنجیده می‌شود؛ چراکه دستگاه قضا، شأن حاکمیت دینی است.

وی ادامه داد: هدف از برگزاری این کارگاه، آموزش نیست و در نهایت باید به یک سند راهبردی برای قوه قضائیه و دادگستری استان مبدل شود.

ذوالقدر با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در روز قوه قضائیه سال 91 گفت: ایشان با صراحت اعلام کردند که قوه قضائیه باید از یک برنامه جامع برخوردار باشد که با سرعت و به دور از شتابزدگی به اجرا درآید و در سال 92 نیز با اشاره به دارا بودن این نقشه کلی و کلان با عنوان برنامه پنجساله سوم تأکید داشتند که باید این برنامه به خوبی اجرایی شود.

نظارت بر اجرا رکن سوم مدیریت است

وی ادامه داد: در سال جاری نیز ایشان نکته دیگری را مطرح می‌کنند که پیش‌بینی می شود رکن سوم مدیریت یعنی نظارت بر اجرا است.

معاون راهبردی قوه قضائیه توضیح داد: به‌منظور افزایش کیفیت کارگاه آموزشی و خروجی مناسب٬ یزدان پناه با سابقه علمی 23 ساله در عرصه تحقیق و پژوهش و رحماندوست از اساتید برجسته دانشگاه علامه طباطبایی در این دوره حضور دارند.

وی در پایان یادآور شد: همزمان با این کارگاه آموزشی دو روزه٬ شش کارگاه فرعی با موضوعات رفع اشکالات، نواقص، آسیب‌ها و ضعف‌ها برگزار می‌شود.

captcha