کد خبر: 1412242
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۳
خطیب جمعه نهران:

مسابقات قرآن تهران بهترین دلیل بر دروغ‎بودن اتهام تحریف قرآن به شیعه است

گروه سیاسی: حجت‌الاسلام خاتمی با اشاره به برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن در تهران، گفت: این مسابقات بهترین شاهد بر این است که جمهوری اسلامی و تشیع به قرآن اهتمام می‌ورزند و نیز بهترین دلیل بر دروغ بودن اتهام تحریف قرآن به شیعه است.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن (ایکنا)، حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد خاتمی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری امروز، 9 اردیبهشت ماه در خطبه دوم نماز جمعه تهران، با اشاره به فرارسیدن ایام ماه شعبان اظهار کرد:‌ روزه این ماه فضیلت زیادی دارد که توصیه های زیادی در مورد گرفتن روزه در این ماه شده است.
وی همچنین به فرارسیدن روز پاسدار گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهادی است که با انقلاب زاده شد و همراه با انقلاب در عرصه های مختلف مورد نیاز نظام خوش درخشید.
امام جمعه موقت تهران به نامگذاری روز میلاد حضرت ابوالفضل(ع) به عنوان روز جانباز اشاره کرد و گفت:‌ امیدواریم مسئولان نظام اسلامی در حد توانشان به این جانبازان خدمت کنند.
وی ضمن تبریک فرارسیدن میلاد امام سجاد(ع) و امام زمان(عج) گفت: امام زمان(عج) موعودی است که جهان در انتظار اوست و او خواهد آمد و بی تردید با آمدنش جهان معنای عدالت را خواهد فهمید؛ آن روز دیگر خبری از مستکبران نیست.
خاتمی افزود: جشن های شعبانیه مردمی بوده و باید مردمی بماند؛ از همه پدران تقاضا می کنم که فرزندان خود را تشویق کنند که به سبک گذشته این جشن ها را برپا کنند، چرا که جشن های مردمی از مصادیق تعظیم شعائر الهی است.
خطیب جمعه تهران در بخش دیگری از سخنان خود 15 خرداد را مولد و میلاد انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: بذر انقلاب اسلامی در 15 خرداد 42 گذاشته شد و در 22 بهمن این گل به بار نشست؛‌ 15 خرداد شناسنامه انقلاب اسلامی است و نباید از خاطره ها و یادها برود.
وی برگزاری مسابقات بین المللی قرآن در تهران را از پدیده های مبارک یاد کرد و گفت: این مسابقات را اگر نامش را بزرگ‌ترین پدیده قرآنی در جهان اسلام بنامیم، سخن گزافی نگفتیم.
خاتمی افزود:‌ برگزاری این مسابقات بهترین شاهد بر این است که جمهوری اسلامی و تشیع به قرآن اهتمام می‌ورزند و قرآنی را که شیعه می‌خواند،‌ تفاوتی با قرآنی که برادران اهل سنت می‌خوانند،‌ ندارد؛ این مسابقات بهترین دلیل بر دروغ بودن اتهام تحریف قرآن به شیعه است.
وی خاطرنشان کرد: این مسابقات فضای معنوی دارد و از همه کسانی که امکان حضور دارند، می‌خواهم در این مسابقات شرکت کنند.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به فرارسیدن بیست و پنجمین سالگرد رحلت امام خمینی(ره)‌گفت: سراسر کشور برای تجلیل باشکوه از امام راحل عظیم الشأن آماده می‌شود که این تجلیل‌ها حامل دو پیام است؛ ‌اول بیعت با مکتب امام (ره) و دیگری بیعت با جانشین صالح ایشان.
خاتمی عشق به خدا، مردمسالاری دینی، نفرت از استکبار، عشق به ولایت فقیه و مراقبت از انقلاب را از ویژگی‌های مکتب امام (ره) عنوان کرد و افزود: امروز جانشین امام(ره) بزرگی است که خطش، خط امام است و با همان اخلاص، شجاعت، شهامت و تدبیر 25 سال بعد ازارتحال امام آن راه را ادامه داده‎اند، ایشان ترجمان خط امام هستند و رهنمودهایشان تفسیر خط امام است.
خطیب جمعه تهران در بخش دیگری از سخنان خود به حساسیت ائمه جمعه کشور به مسئله فرهنگ و پیروی آنان از مواضع رهبری اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب امسال را به عنوان «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» نامگذاری کردند و در سخنرانی های بعدی فرمودند فرهنگ از اقتصاد مهم تر است، چون فرهنگ به سایر حوزه ها خط می دهد.
خاتمی در مورد تعبیر رهبر معظم انقلاب از معنای فرهنگ اظهار کرد: در همین هفته ایشان در دیدار نمایندگان مجلس فرمودند «منظور از فرهنگ، فرهنگ انقلابی و دینی و ایجاد حرکت فرهنگ بر مبنای اسلام و ارزش های اسلامی و تقویت فرهنگ و باور و آداب و اخلاق اسلامی در جامعه است».
وی افزود: من بر اساس این معنا به صراحت می گویم که مجلس گناه، کار ضد فرهنگی است؛ چه می خواهد کنسرت موسیقی باشد و چه هر عنوان دیگری داشته باشد.
خاتمی همچنین به موضوع وظیفه حاکمان اسلامی در رساندن مردم و جامعه به بهشت پرداخت و ضمن انتقاد از عبارت یکی از مسئولان مبنی بر اینکه نمی توان مردم را با شلاق به بهشت رساند، گفت: این عبارت سه معنا دارد که معنای اولش را قبول داریم؛ یعنی مکتب ما مکتب  منطق و استدلال است و مکتب شلاق نیست.
خطیب جمعه تهران افزود: باید جوانان را هدایت کرد و راه درست را از راه نادرست نشان داد؛ سیره پیامبر (ص) نیز چنین بوده است؛ ایشان برای اقوام مبلغ می فرستادند تا راه درست را به آنها نشان دهد و با زور کسی را مسلمان نمی کردند.
خاتمی افزود: معنای دوم این عبارت این است که مردم را آزاد بگذاریم تا هر کاری می خواهند بکنند و حدود الهی را بشکنند و امر به معروف و نهی از منکر نداشته باشیم؛ این معنای نادرستی است که مورد تأیید هیچ کس نیست؛ سومین معنا نیز این است که ما حتی موظف نیستیم جاده بهشت را صاف کنیم؛ این معنا نیز نادرست است، چرا که رسالت و مأموریت حکومت دینی این است که جاده بهشت را صاف کند.
موضوع حجاب دیگر مسئله ای بود که خطیب جمعه تهران به آن پرداخت و گفت: حجاب از احکام قطعی اسلام است و بیش از 10 آیه قرآن و ده ها روایت گویای حجاب است؛‌ فقها نیز حجاب را از ضروریات و مسلمات دین عنوان کرده اند.
خاتمی با بیان اینکه امروز مسئله حجاب از یک حکم فرعی گذشته است، گفت: اگر دول غیر اسلامی بخواهند با مسلمانان کشور خود لج کنند، می گویند حجاب ممنوع است وهرگاه بخواهند با مسلمانان رفاقت کنند، رفع منع می کنند، بنابراین حجاب یک مسئله جزئی نیست، مسئله ای است که آبروی اسلام و تشیع در آن است.
وی با یادآوری پیشینه حجاب و بی حجابی گفت:‌ پیشینه حجاب قرآن، حدیث و حجاب حضرت فاطمه و حضرت زینب(س) است و ریشه بدحجابی در جامعه ما بر می گردد به «قره العین بهایی» که با عریانی علی محمد باب را تبلیغ می کرد و دوم مربوط به رضاخان می شود.
امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: من یقین دارم که زنان شیعه، حضرت زهرا و حضرت زینب(س) را به عنوان الگوی خود ترجیح می دهند.
وی برای ترویج حجاب در جامعه کار فرهنگی و اجرایی را توأمان توصیه کرد و گفت: باید هم کار تبلیغی و هم کار اجرایی به صورت همزمان انجام شود.
خاتمی ضمن انتقاد از عدم اجرای قانون جامع حجاب گفت: در سال 1386 قانون جامعی در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد که بیش از 300 ماده دارد و برای 25 نهاد وظیفه تعیین کرده است؛ هیچ راهی برای گسترش حجاب در کشور جز اجرای این مصوبه نیست اما هیچ‌گاه اجرایی نشده است.
وی خاطرنشان کرد: این مصوبه قانون بسیار جامعی است که قطعاً می شود با اجرای آن مشکل بی حجاب را در جامعه کم کرد و یا به گونه ای شود که بانوان جامعه ما حریم دین و مردم ر نگه دارند.
بنابراین گزارش،‌ حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد خاتمی در خطبه اول نماز جمعه تهران با اشاره به سبک زندگی مومنانه اظهار کرد: این سبک از زندگی آن است که فقط خدا و رضای او را در کارهایش مد نظر قرار می دهد؛ یعنی آنها که زندگی مومنانه دارندٰ‌ قطب نمای حرکتشان رضای خداست.
امام جمعه موقت تهران افزود: مسئله خدمات عمومی در همه جای دنیا وجود دارد و انسان ها طبق فطرتی که دارند، می خواهند خدمت کنند؛ اما تفاوتی که اسلام این خدمات عمومی را با انگیزه های الهی گره می زند.
وی به ویژگی کارهایی که برای خدا انجام می شود، اشاره کرد و گفت: اولین ویژگی این است که انسان به مرزهای الهی توجه کند و حلال و حرام را عنایت دارد و مرزشکنی نمی‌کند.
خاتمی افزود:‌ ویژگی دیگر این است که انسان در کاری که برای خدا انجام می دهد خستگی ناپذیر است؛ کاری که برای خدا باشد مثل نماز و روزه برای انسان تکلیف و وظیفه می شود؛‌ بنابراین در انجام آن خسته نمی شود.
وی با اشاره به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در مورد مبارزه و جهاد گفت: مقام معظم رهبری در دیداری که هفته گذشته داشتند به این نکته اشاره کردند که مبارزه و جهاد تمام شدنی نیست، چون تا زمانی که شیطان وجود دارد و شیطنت می کند، ما نیز باید در صحنه باشیم.
خطیب جمعه تهران افزود: از دیگر ویژگی های کار برای خدا این است که اگر از خدماتی که انجام شد را تعریف نکردند و در بین مردم بازگو نشد، ‌ناراحت نمی شود، آنی که بهترین پاداش را می دهد، خواهد داد،‌ البته مردم وظیفه دارند از خدمتگزاران خود تجلیل کنند اما کسی نباید انتظار تجلیل داشته باشد.

captcha